2018-04-05 75 浏览
有日同左朋友黎左食上海野都唔錯!有得自己揀要咩種類既茶,一人一包餐牌有勁多唔同既選擇!!!食上海菜必點小籠包,皮薄有湯汁,肉餡唔鬆散,幾好幾好朋友話要試既小龍蝦湯包都唔差,入面有唔少既小龍蝦,比一般既小湯包多左一種鮮味呢個墨魚水餃就係我點既,墨汁皮有韌度又唔會過厚,而入面用上墨魚膠做餡,味道唔差仲幾有新鮮感添主食方面我地要左一碟鱔糊粗炒,份量都唔少,調味亦唔會過咸/太濃,麵條都唔會糊口,保持返麵條應有既彈性,加上炒得有爐氣但唔會好油膩,整体做得相當唔錯最後要左個高力豆沙配雪糕做甜品,同朋友一人一粒,高力鬆軟,豆沙餡既甜度適中,作為一個小小既飯後甜品剛剛好------------------------------食物質素:🤤🤤🤤🤤(5🤤最優)價格水平:💰💰💰(5💰最貴)環境裝修:✨✨✨✨(5✨最好)服務態度:🌟🌟🌟(5🌟最佳)整體評分:❤❤❤❤❤❤❤(10❤滿分)是次評論及分數視乎進餐當天的品質而訂,亦同為個人觀感:)------------------------------
有日同左朋友黎左食上海野都唔錯!

有得自己揀要咩種類既茶,一人一包

餐牌有勁多唔同既選擇!!!

食上海菜必點小籠包,皮薄有湯汁,肉餡唔鬆散,幾好幾好

食物質素:🤤🤤🤤🤤(5🤤最優)
價格水平:💰💰💰(5💰最貴)
環境裝修:✨✨✨✨(5✨最好)
服務態度:🌟🌟🌟(5🌟最佳)
整體評分:❤❤❤❤❤❤❤(10❤滿分)
是次評論及分數視乎進餐當天的品質而訂,亦同為個人觀感:)