2021-03-09
《鮮味火鍋放題🤩》———————————————-#阿爺八鮮鍋 🍲-疫情好轉啲,就多咗去食火鍋。次次經過旺角登打士街,都會見到佢個大招牌🤣呢個任食無極限2.5小時海鮮放題非常抵食,用料豐富,啱哂麻甩一族去涮餐勁😋-前菜先嚟個原盅滋補燉湯同時令刺身拼盤,相當有誠意,新鮮肥美😆花膠雞煲可以無限追加,大大煲份量十足,可以自選辣度。食完前半part都未正式打邊爐入戲肉,已經一半飽🤗-我哋叫咗個鴛鴦鍋底,清湯底就專淥海鮮,沙嗲就襯晒肉類😍套餐嘅主打就係呢個海鮮超級盒,裡面有齊原隻龍蝦、南非鮑魚、日本元貝同新鮮海蟹。肉質鮮甜爽口,十分鮮味高質,食到停唔到口!-唔夠喉仲可以繼續添食幾十款火鍋配料同海鮮,無限放題👍🏻海鮮例如有鮑魚、聖子王、生蠔等等,肉類就推薦手切安格斯牛小排同手切封門柳,食多幾款就回本。另外亦可以upgrade去啲貴價海鮮,可以額外進行一次抽獎~-⭐️價錢參考:(另外加一)17:30-19:30 $330/人19:30-22:00 $358/人🍌抵deal 指數:8/10
———————————————-
#阿爺八鮮鍋 🍲
⭐️價錢參考:(另外加一)
17:30-19:30 $330/人
19:30-22:00 $358/人