📣📣我真係好鍾意打邊爐架📣📣今晚黎到食過翻尋味既牛大人❤️我想講真係堅好味呀😋好感動姊妹👭終於訂到位比我再嚐到美味既鴨血、M5和牛、台灣特色丸等等....今次我地book左夜晚7️⃣點去尖沙咀加拿芬廣場嘅牛大人🐂出Lift門口真係排長龍🤪入到去仲座無虛席🤗裝潢清新明亮挺舒服的👌一坐低叫咗個麻辣火鍋湯底🤗火鍋配料就可以掃QR CODE自助點選👍非常方便❗🥘我地點了120分鐘《極上和牛吃到飽》套餐👉自選套餐有10種湯底可選擇!我們點了麻辣湯頭有微辣、小辣、中辣、大辣四種選擇💁‍♀️小辣對我們來說剛好,香麻帶勁的麻辣湯頭,辣得黎唔會嗆喉食得好舒服😌食材🔅特別推介💁‍♀️🌈澳洲和牛M5牛肩捲一上枱就被佢啲油花吸引🥩品質好唔錯🙌牛肉的油脂豐富但不膩口 👍放入鍋中煮幾十秒就可以食🤪口感幼嫩好味🌈瓜仔雞水餃🥟裏面包着雞肉同有少少芫荽味👍除此之外仲有好多特色台灣餃類🙌可惜已經太飽要留返下次再試喇🙈🌈嫩滑鴨血最啱配麻辣湯😍 嫩滑可口的鴨血完全唔有氣孔,食落幾乎是像布甸一樣😋食完一舊又一舊🤪🌈澎湖花枝漿自製調配的花枝漿 口感彈牙而且仲吃得出有粒粒花枝在裡面🙌唔錯🌈 古早雞絲麵,麵條🍝吸收左麻辣湯即使勁飽都人忍唔住食

📣📣我真係好鍾意打邊爐架📣📣

🥘我地點了120分鐘《極上和牛吃到飽》套餐

食材🔅特別推介💁‍♀️

🌈澎湖花枝漿

🌈 古早雞絲麵,麵條🍝吸收左麻辣湯即使勁飽都人忍唔住食咗一個😂😂

🌈 秘製滷豬腸亦唔可以錯過🙆‍♀️超級香濃彈牙🤩

🌈自助火鍋配料區
有各式丸類、蔬菜🥬🌽選擇款式豐富🔥仲有好少地方食到既台式牛肉肉燥飯🍚

🧃飲品🥃
提供多款不同飲品🧃泡茶、梳打、汽水等等台式飲品😆自家泡製既特色泡茶,我就好鍾意白桃烏龍😍同埋烏梅汁可以幫助消膩解渴🤩另外我哋仲加$38蚊試咗杯好特別嘅18+冬瓜茶威士忌🥃飲落有輕輕威士忌香味❤️酒鬼又點可能錯過❗

甜品🍮
MOVENPICK雪糕🍦或台灣仙草🥰🥰

整體來講店員服務態度好好😉見到枱面有空盤都即時執走而且非常有禮貌🤗整晚同姊妹一邊食一邊傾時間真係過得好快😜兩個食到捧住個肚😂🤣