2021-10-04 163 浏览
有個靚靚藍色拱門打卡,入面座位有啲貼,但當唔多人嘅時候都坐得幾舒服,不過上次5pm去我想試嘅焙茶及麻糬scone就都賣晒🥲有特別想試嘅食物就早啲去啦😙【Amber Scone 琥珀】$28~Classic Buttery 傳統牛油外層比較脆,入邊又唔乾,而且唔會太過油,幾好食,不過原味就一定要加果醬先好食🤤【Black Onyx Scone 黑瑪瑙】$34~Candied Orange Rind & Grand Marnier 竹炭粉、蜜餞橙皮及白蘭地橙酒幾特別,有淡淡嘅酒味,仲有啲橙乾咬下😆【House-made Jam and Clotted Cream】+$12兩個scones用一個果醬係啱啱夠用,鍾意多啲醬就要叫多個啦😌果醬唔會太甜,而且入面有果肉😝【Uji Matcha Hand-whisked Latte】$46有個超可愛嘅兔仔拉花,打卡一流😍😍

【Amber Scone 琥珀】$28
~Classic Buttery 傳統牛油

【Black Onyx Scone 黑瑪瑙】$34
幾特別,有淡淡嘅酒味,仲有啲橙乾咬下😆

有個超可愛嘅兔仔拉花,打卡一流😍😍