2023-11-18
《豐盛和牛燒肉🇯🇵》———————————————-#燒肉JuJu 🔥-朋友帶咗我去呢間位於旺角東嘅燒肉店,小店牆身畫滿日本漫畫,相當特別,而且價錢都幾親民💰每人嘅座位都各設有一個燒爐,冇乜油煙燒肉味,坐得幾舒服😌-🐮 和牛二人前呢個兩人餐有日本A4和牛肉眼、澳洲M6和牛頸脊同美國牛仔骨,超級豐富,上枱放到成枱都係🤩 套餐包咗是日前菜、沙律、味增湯、白飯同甜品,加$8可以升級紫菜飯、$10就有冷麵😙-燒完之後超香,牛香撲鼻😌 和牛口感軟腍,呢個價錢有咁嘅質素真係CP值極高!油脂感強烈,油花好靚😚而且份量十足,啱哂食肉獸🦖 仲有多款調味料,令味道更加惹味😎-另外我哋仲嗌咗碟牛舌,佢有四款蒜蓉味,最重口味嘅一定係松露蒜蓉味,松露好香,令蒜味更突出,放係牛舌上面燒好出色🖤-⭐ 參考價錢︰和牛二人前:$398牛舌:$68🍌 抵deal 指數:7/10-
———————————————-
#燒肉JuJu 🔥