2020-03-16 276 浏览
講到香港地道既美食又點少得車仔麵呀😍位於慈雲山既兩三碗車仔麵一直都係我朋友萬二分既推介車仔麵食店,💓一入到餐廳果然好多街坊啵好受歡迎💪呢間食店因爲做街坊生意既,所以價格上都十分親民🤩嗌左個油麵底,麵既口感好彈同唔知好淋,係唔錯既,加埋好濃味既牛腩汁😛真係萬分美味😊一間車仔麵檔除左麵當然要睇重點佢既餸啦,因為真係太多選擇喇,搞到我樣樣都想嗌😝🎈瑞士汁雞翼入哂味,加埋雞肉離骨既,食得好舒服😛🎈魚蛋超級彈牙同魚味好香,蠔油冬菇肉身超厚,食落去啖啖都係菇,好yummy☺️🎈貢丸大大粒,肉味濃唔係一般食店用急凍丸。豬紅口感夠獨特,加埋蘿白夠甜無渣😚🎈胡椒豬扒大大塊好香好入味,即叫即炸熱辣辣😋🎈另外梗係要叫埋健康既菜心,同香口指數爆哂登既椒鹽魷魚鬚,成個lunch就夠哂豐富喇❤️最後嗌多杯茶餐廳凍檸茶,茶底好夠味😘

🎈瑞士汁雞翼入哂味,加埋雞肉離骨既,食得好舒服😛

🎈胡椒豬扒大大塊好香好入味,即叫即炸熱辣辣😋

最後嗌多杯茶餐廳凍檸茶,茶底好夠味😘

2020-03-14
午餐