2023-10-30 245 浏览
Pizzaexpress系香港坐拥多间分店,自己最钟意去位于时代广场既分店,有落地大玻璃可以欣赏美景🌃,职员服务可接受,唔多要等位,食物质素平稳,加上价格平宜,所以周不时都会去帮衬!🐥烤焗鸡翼鸡翼焗至表面金黄色,热辣辣脆卜卜,入口鲜嫩多汁,再配上意式辣酱,惹味香口🥰之前既蜜糖芥末酱个人觉得更加夹鸡翼,甜中带小小辣,令到食落更多层次!🍕四式芝士薄饼四式芝士分别系马苏里拉芝士,意大利蓝芝士,芳提娜芝士,巴马臣芝士配以番茄酱🥫芝士满泻到爆,四种芝士🧀各有唔同既风味,芝士味浓郁,咸甜亦都适中,再加上酸味味既番茄酱,帮助消滞,又可以继续食多几块噜😂🍝蒜香蚬肉扁意粉爆香蒜蓉再加上白酒同辣椒碎,香味爆灯🤭扁意粉软硬适中 ,蚬肉分量合理,两者配上蒜香同微辣既调味,味道唔错,系一碟表现中上既意粉,不过食到尾声会稍嫌油腻左啲,建议夹落碟食!📍PizzaExpress铜锣湾勿地臣街1号时代广场12楼1203号舖

🐥烤焗鸡翼

🍕四式芝士薄饼