2021-02-17
去過呢間餐廳幾次,但次次都好多人排隊,所以我只係食過一次咋(´・Д・)🔸有蟹Go又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁麵($128)同佢個名一樣,呢碟野真係充滿蟹蟹蟹🦀蟹肉同蟹膏一啲都唔吝嗇,仲有蟹籽、蟹鉗仔同埋扮哂蟹既蟹棒🤪汁醬食落鹹鮮,啖啖都係充滿蟹的感覺,加上我喜歡的扁意粉,食得好高興(*ˉ︶ˉ*)🔸唔好抱咁大期望蒲燒鰻魚蛋包飯($124)上枱賣相幾好,但食落既味道有啲耐人尋味⋯ 蒲燒鰻魚有少許腥味,滑蛋炒得太濕令到碟飯有啲水汪汪;醬油飯底帶啲麻油味,同啲木魚碎味道好似唔係幾夾喎⋯⋯可能我對佢抱太大期望啦🤥🔸千島軟殻蟹芝士比薩($128)好味呀呢個🤤軟殻蟹正常,餅底薄脆,醬料夠哂惹味,係略嫌鹹左啲啲,叫嚟同朋友些牙都幾開心~🔸焦糖脆脆咖啡沙冰($48)原來都幾大杯,咖啡正常水準,因為係沙冰既關係,杯野好似飲極都有咁😂,佢面頭啲焦糖好甜好正🐜從裝潢到Menu設計都感受到餐廳的用心,係充滿玩味的一次用餐體驗(=゚ω゚)ノ
🔸有蟹Go又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁麵($128)
🔸唔好抱咁大期望蒲燒鰻魚蛋包飯($124)
🔸千島軟殻蟹芝士比薩($128)
🔸焦糖脆脆咖啡沙冰($48)