2020-11-16
《球迷世界⚽️》———————————————-#LockeroomDining 🇬🇧-呢間以足球作為主題嘅樓上Cafe,超有特色,尤其如果你係阿仙奴球迷絕對唔能夠錯過❤️餐廳地方都幾大,好寬敞,牆上面亦都掛咗好多唔同嘅波衫collection,仲有啲仲係親筆簽名version👕-一嚟到餐湯同蒜蓉包就已經幾驚喜,蒜蓉包香味好濃,而且仲有烘到燶邊😍非常推薦套餐,成個set加埋都係七十幾,而且無需加一,性價比高😚-Set lunch我哋叫咗個黑松露芝士忌廉雞髀扒,雞髀好彈牙,滿滿嘅醬汁淋喺上面,黑松露嘅味道非常濃郁,配搭埋野菌口感十足🍄-main dish大推西班牙頂級黑毛豬梅,肉質超級juicy嫩滑,咬落去啖啖肉,而且分量十足🤗-另外我哋仲叫咗款小食,鹹蛋雞翼即叫即炸,熱辣辣卜卜脆,認真抵讚~而甜品方面,個疏乎厘彈下彈下,打卡一流,食落好有空氣感,質地鬆軟🥰-呢間足球主題嘅特色Cafe唔係得個樣,無論係咪球迷嚟都一定食得滿足~🤩-⭐️價錢參考:西班牙頂級黑毛豬梅:$208Set lunch 黑松露芝士忌廉燴美國雞髀扒:$75(連餐湯、蒜蓉包及飲料)疏乎厘配雪糕:$52(升級雪糕+$12)鹹蛋雞
———————————————-
#LockeroomDining 🇬🇧
⭐️價錢參考:
西班牙頂級黑毛豬梅:$208
疏乎厘配雪糕:$52(升級雪糕+$12)
鹹蛋雞翼:$78/5隻
🍌抵deal 指數:9/10
💰人均消費:$230
📍 Lockeroom Dining:油麻地彌敦道558-560號譽發廣場8樓(旺角亦有分店)
☎️ 5236 8680(可whatsapp 預約)
⏱ 星期一至日 12:00-23:00