去完西九龍中心夾公仔🧸見到對面有間牛腩河粉麵 牛魔王當然即刻沖去試下先😚😚環境乾乾淨淨,坐得算闊落🛋️最緊要係夏天冷氣夠就算食麵都唔會覺得熱 👍🏻崩沙腩河崩沙腩河嘅牛腩煮到好淋 😋入口即化😚絕對比一般牛腩軟糯 🥰 而且帶有濃郁嘅牛肉味 湯底亦熬製得味道鮮甜 🥳牛三寶河三寶包括牛肺、牛蒡同牛肚😙唔需要擔心呢種內臟會唔乾淨或者唔新鮮😄店舖處理得好好 👍🏻食落好彈牙又有濃郁牛味🐄可以一試 👍🏻👍🏻鮮蝦雲吞雲吞粒粒皮薄餡靚 😊全部人手新鮮製造😁用上湯去煮非常好味 🤤 下次食雲吞麵都係一個選擇😇可以配埋佢哋嘅自家辣椒油一齊食粉麵😻值得下次再試🤣😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️💰:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️一興粉麵 (深水埗)深水埗欽州街58號米蘭軒地舖如果想知道更多好美食就要記得follow 我哋啦

崩沙腩河

牛三寶河

鮮蝦雲吞

可以配埋佢哋嘅自家辣椒油一齊食粉麵😻
值得下次再試🤣

😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
💰:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

一興粉麵 (深水埗)
深水埗欽州街58號米蘭軒地舖

如果想知道更多好美食就要記得follow 我哋啦