2023-04-14
我個friend為咗食佢,特登由港島東過去荔枝角🤣,睇吓佢魅力幾大!🔅慢烤雞腿芝士蛋吐司($5️⃣6️⃣)如果鍾意芝士嘅話,我真係強烈推薦要揀芝士😝,因為佢芝士份量真係勁多,仲要係拉絲芝士,加埋流心蛋一齊食好正!雞腿醃得好入味🥹,又好嫩滑,次次食都覺得好滿足。🔅手工滷肉蝦卷便當($6️⃣8️⃣)一共有三條蝦卷,佢另外仲配咗肉鬆、滷水蛋、雜菜、咸菜同埋滷肉。滷肉啲肉汁流晒去啲飯度😌,再加埋其他配菜食,好夾。🔅小食加配($2️⃣8️⃣)我哋另外仲加配咗兩份小食,炸蝦餅同埋甜不辣😁,比單點平。🔅芋頭椰汁三色圓($4️⃣6️⃣)椰汁湯底真係好正🥹,好杰好重椰汁味,又唔會過甜。另外啲芋圓都幾大粒,煙煙韌韌,不過一碗都幾飽,同朋友share 啱啱我。今次我哋兩個都食到勁飽,其實佢仲有蛋餅😆,下次嚟再試吓呢一款。
🔅慢烤雞腿芝士蛋吐司($5️⃣6️⃣)
🔅手工滷肉蝦卷便當($6️⃣8️⃣)
🔅小食加配($2️⃣8️⃣)
我哋另外仲加配咗兩份小食,炸蝦餅同埋甜不辣😁,比單點平。
🔅芋頭椰汁三色圓($4️⃣6️⃣)