2023-01-21 17041 浏览
高质任食打边炉,仲有刺身🍣、酸菜鱼/鸡煲/烤鱼/羊腩煲等主食任你拣🤪重点无限时‼️特别啱成班朋友gathering,可以慢慢食、同朋友倾下计🥢🌊喜欢就记得CLS 再加Bookmark🔖🙂#小胖游观塘🐠 —————————————————🔹无限时套餐 $415 (已加一) ▪️锦绣前菜前菜都咁大份,4格分别有炸鸡、胡椒猪肚、蒜泥青瓜、酸辣凤爪🍱每一款都唔错,猪肚够腍,青瓜蒜味够浓,炸鸡可以再热啲但都算脆,最正系无骨凤爪,而且酸微微好开胃🤭▪️时令刺身好澎湃摆盘,有齐三文鱼、虾🦐、带子、鲍鱼等,刺身新鲜,食落鲜甜,特别喜欢鲍鱼口感够爽,点少少豉油就好正🤗▪️酸菜鱼嫩滑鱼肉🐟啖啖肉,酸菜开胃,小辣系大众可接受程度🌶唔使惊辣食唔到👌🏽宽粉条有咬口又吸晒汤底精华😆入面仲有啲好粗嘅大豆芽菜同莴笋,份量超多😹食到呢度已经饱左一半▪️火锅汤底-花胶美人锅清润汤底,花胶份量挺多,好软腍入味🤍有40多款火锅配料,选择好多,牛、羊、海鲜、丸都几好食,仲有我至爱嘅莴笋💚建议大家唔好食面🍜等嘅淀粉质⚡️▪️顶级手切牛「牛魔王」必定喜欢,牛味浓郁,吃下比一般肥牛更富牛味,丰盈油脂令肉又软冧又香,一口满足感🐮▪️豪华海鲜拼盘好丰富

🌊喜欢就记得CLS 再加Bookmark🔖🙂

#小胖游观塘🐠
—————————————————
🔹无限时套餐 $415 (已加一)
▪️锦绣前菜

▪️时令刺身

▪️酸菜鱼

▪️火锅汤底-花胶美人锅
清润汤底,花胶份量挺多,好软腍入味🤍

▪️顶级手切牛

▪️豪华海鲜拼盘
好丰富又插到成盘花🎍6款海鲜,全部都新鲜,时令关系会不定时转换🌊真系多到食唔晒

🌈每人有一杯Haagen-Dazs,口味好齐,有朱古力🍫、蜜瓜、士多啤梨、Cookies & Cream等🍨
饮品方面,除咗酒类🍶要另外加钱,其他茶类、含饮料选择都多😛
—————————————————
🧜🏻口水度:🌕🌕🌕🌕🌘
🤑性价比:🌕🌕🌕🌗🌑
🧚🏻打卡值:🌕🌕🌕🌗🌑
🥰舒适度:🌕🌕🌕🌕🌑
🤤回头率:🌕🌕🌕🌕🌑
♟Overall♟
一次过满足多个愿望🌟就算我哋假期去食,价钱都好合理,又可以坐足4个钟,而且质素唔错,任食黎讲好高质,各人又可以点自己喜欢食的😉
  • 酸菜鱼
  • 锦绣前菜