1K
2022-05-10 616 浏览
《母親節海鮮大餐💕》———————————————-#CullNPistol 🦞-西灣河海旁又稱蘇豪東,鄰近碼頭,環境清靜⚓️餐廳主打各款海鮮菜式,半開放式設計更可看到海景,夠哂chill😙 我哋趁着母親節,帶埋屋企人嚟食,附近都有唔少錶位可以泊車,非常方便~-🦞 Lobster Pearl Barley Risotto半隻烤龍蝦薏米飯、巴馬臣芝士大大隻嘅龍蝦肉質彈牙,小店選用薏米代替一般米飯,非常特別,一食落口感更加豐富😆 醬汁用咗帶有少少酸味嘅番茄汁,零舍醒胃~-💚 Grilled Chicken Cream Spinach Truffle Mashed Potato慢烤雞胸香口惹味,上面仲放咗熱熔芝士,夠哂邪惡😈 底層鋪滿忌廉菠菜,非常creamy,配搭濃郁黑松露薯蓉一齊食,相當滋味😝-🌊 Mussels我哋另外仲叫咗一磅嘅青口鍋,非常足料,鮮味十足,蒜香白酒忌廉汁用嚟點法包食就一流👍🏻-🇲🇽 Smoked Pollo Chicken Taco & Baja Cali Fish Taco見Taco都好吸引,就嗌咗煙雞肉同香脆魚柳兩款口味,外皮香脆,裡面充滿洋蔥、牛油果醬、蕃茄莎莎同
《母親節海鮮大餐💕》
———————————————-
#CullNPistol 🦞
半隻烤龍蝦薏米飯、巴馬臣芝士
🌊 Mussels
見Taco都好吸引,就嗌咗煙雞肉同香脆魚柳兩款口味,外皮香脆,裡面充滿洋蔥、牛油果醬、蕃茄莎莎同墨西哥辣椒醬,層次豐富😚
⭐ 參考價錢︰(另收加一)
Lobster Pearl Barley Risotto: $268
Grilled Chicken Cream Spinach Truffle Mashed Potato: $198
Mussel: $168
Smoked Pollo Chicken Taco: $48
Baja Cali Fish Taco: $48
🍌 抵deal 指數:8/10