2022-02-12
《正宗過江龍台式麵🍜》———————————————#段純貞 🇹🇼-一直都久仰呢間人氣過江龍嘅大名,作為將軍澳友,知道佢開咗喺澳南Donki樓下就專登去又點可以唔去食吓😆-🐮 原味牛肉麵手工麵手工麵是口感充滿嚼勁,十分特別,手切寬麵掛湯效果極佳👍🏻 招牌嘅紅燒牛肉用咗新鮮肥牛榨出的自製純天然油脂,加入香蔥、薑、蒜、豆辦同多種中藥材,慢火拌炒成九個鐘,做到溫而不火,油而不膩🔥-🐣 燉濃湯雞細麵一上枱已經比佢嘅大大隻雞髀肉吸引咗,肉質超滑鮮嫩,燉雞湯底清香鮮甜,而細麵麵質順滑,都好值得推薦😝-由於其實太好食,我哋忍唔住叫多咗個小食,新鮮豚肉鍋貼嘅水準亦無令我哋失望,煎成金黃色焦脆嘅外皮夠哂香脆,豚肉鮮味多汁😚 而兩杯飲品香芋珍珠奶茶🧋同荔枝乳酸飲料♥️亦都好唔錯~-⭐價錢參考:(另收加一)燉濃湯雞細麵:$84原味牛肉麵手工麵:$84新鮮豚肉鍋貼:$48香芋珍珠奶茶:$32荔枝乳酸飲料:$30🍌抵deal 指數:9/10💰人均消費:$150
———————————————
#段純貞 🇹🇼
🐮 原味牛肉麵手工麵
🐣 燉濃湯雞細麵
⭐價錢參考:(另收加一)
燉濃湯雞細麵:$84
原味牛肉麵手工麵:$84