2024-01-28
《暗黑米奇樓上cafe 🐭》———————————————-#悉尼樂園 -呢間係唐樓樓上嘅懷舊港式cafe,走復古暗黑風,牆上畫滿唔少塗鴉壁畫,到處都適合影相打卡,非常有feel🖤-🦀 檸檬牛油蟹肉長通粉長通粉好出色,非常彈牙,配埋鮮美嘅蟹肉,層次豐富,蟹肉份量都唔少,同酸酸地檸檬牛油汁好夾,超級開胃🤤-🦞 喇沙龍蝦汁配大蝦長通粉大大隻蝦,質地紮實彈牙,長通粉煙煙靭靭,喇沙龍蝦汁味道濃郁,好快就掃清一碟🤣-🤍 白酒忌廉藍青口配法包鮮甜嘅青口配搭濃郁忌廉汁,相當唔錯,仲有塊內脆外軟法包,非常之夾❤️-另外飲品方面,我哋嗌咗杯Strawberry milkshake,果味香濃🍓1664 cocktail 酸甜可口,加埋微微嘅酒精氣泡嘅感覺,好refreshing 🍻-🍌 抵deal 指數:7/10
———————————————-
#悉尼樂園