J.moon

最近碌親Ig都見到呢間天空有好多月亮既Cafe 🌕今晚終於book到位同好姊妹去潮聖🤩呢間位於旺角商廈既J.Moon🌕裝修分開左兩部分😬月亮底下比較光猛打卡一流📸食物方面帶子卡邦尼長通粉入口滿嘴濃郁的蛋黃香🤤每條長通粉入口時味道好濃郁🥰而且芝士嘅鹹香味好突出😍醬汁非常creamy😬每條麵都掛滿醬汁🤩十分滿足😚🐟香煎三文魚配薯菜 三文魚扒煎得岩岩好🥰肉質唔會全熟🤤亦夠大件👍調味唔會太咸剛剛好🥰配菜方面有2舊薯仔🥔及蘆筍蕃茄仔🍅好正🍹Cocktail i'll fly u to the moon 🌕店員將二氧化碳打氣入去浮起好大既泡泡🫧感覺就像月亮般😍成杯酒味道係我最愛既西柚香味🤤集視覺與味覺於一身👍Carcer 以Gin主打加入酸味味既檸檬🍋及青瓜🥒飲落感覺好清新😬Appetizer 雞翼炸到好香脆點埋沙律醬食味道正常‼️
食物方面
🐟香煎三文魚配薯菜