2022-06-14 175 浏览
我同朋友都好鍾意食buffet😬貪佢自己鍾意食嘜都得😂又唔使就住食😁特別係我呢個海鮮控🦐🦀🐠平時散點有時食得唔暢快😂😂今日我地就Book左「德福閣」國際海鮮美食Dinner Buffet😍✨海鮮區✨坐低會奉上每人4隻新鮮生蠔🦪生蠔勝在夠新鮮又唔會太咸仲好肥美😋 有4款凍海鮮包括蟹腳🦀藍青口、蝦🦐不過我最鍾意瘋狂食長腳蟹腳🦀剪好哂一拉啖啖肉好正🥰蟹腳唔會過咸味道剛好😍食左4轉😂至於刺身就有八爪魚、三文魚、厚身希靈魚好食到爆😂另外仲有幾款壽司等等🍣✨ 冷盤✨沙律冷盤🥗有多款小食🙌除左沙律菜外仲有Pama ham配蜜瓜🍈中華沙律及冷麵🍜冷切肉片及鴨胸等都相當豐富😬✨ 熱盤 ✨有蒸大爐魚🐟芝士焗蠔🦪即煎肉眼扒🐮炆豬手、炒伊麵等等…我就比較鍾意蒸爐魚 😋魚肉夠滑😋豉汁調較的幾好味🙂即切燒牛肉眼都整得唔錯🤤仲有中西湯及楊枝甘露糖水☺️✨甜品✨選擇比較多🙌啱哂甜品控朋友!蛋糕🍰朱古力噴泉🍫蛋撻、雞蛋布甸🍮即製疏乎厘及pancake趁熱食好正🥰另外有幾款雪糕及雪糕糯米糍🤗飲品有果汁🧃及罐裝汽水🥤啤酒🍻任飲,仲有機製咖啡紅茶檸檬🍋茶等等…最欣賞有細樽可樂飲真係寧捨夠氣呀😎整體來講食物質素對得住價格😊海鮮及

✨海鮮區✨

✨ 冷盤✨

✨ 熱盤 ✨

甜品
選擇比較多🙌啱哂甜品控朋友!
蛋糕🍰朱古力噴泉🍫蛋撻、雞蛋布甸🍮

即製疏乎厘及pancake趁熱食好正🥰

整體來講食物質素對得住價格😊海鮮及刺身
都夠新鮮😋而且refill 得好快👍熱盤味道正宗🙌店員收碟也相當勤力同有禮貌🙌唔錯!

🔺價格🔺
星期一至四:成人$368 / 長者$338 / 小童$308
星期五至日及公眾假期:成人$398 / 長者$368 / 小童$328
「30/6/22前打印Coupon仲有85折🥰」