2017-03-16
《抵食日式火鍋放題🍲‼️》/第一次試牛摩嘅shabu shabu,先知原來係每人自己一個鍋😳😳😳Gum就唔怕要同人爭😆,自己一個想淥d乜都得~我地揀左嚴選美國牛肩胛同埋豚肉($168),個set仲包埋帆立貝、青口、大海蝦等海鮮😋牛肩胛牛味頗濃👍🏻而且較為厚切,厚厚地一大塊食落去,超有滿足感😝😝😝佢仲要可以無限叫,我地都添左兩轉🤘🏻/阿草揀左蕃茄湯底🍅,蕃茄味幾突出👍🏻,不過未算係好濃郁,火鍋黎講就剛剛好~其他湯底選擇包括清湯、豬骨湯、番茄薯仔湯等,阿雲嗌左豬骨湯就覺得比較普通,水準都ok,比較推介蕃茄湯🤔/其他火鍋材料都係任添,佢地個魚蛋幾彈牙,而且仲大大粒😚😚😚最重要!!!係呢到有自助frozen yougurt機😻😻😻😻😻可以無限食froyo同加toppings✌🏻yogurt嘅味道比較淡,不過可以任食就已經夠扺玩😆/📍地址🏃🏻🚅🚌:牛摩荃灣眾安街68號千色匯1期2樓2031號舖/伸利指數: 7/10x👅#foodcatalog荃灣
📍地址🏃🏻🚅🚌:
牛摩