2022-08-11
💖 M馬(容) (銅鑼灣)✨銅鑼灣謝斐道535號TOWER 535 25樓〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️我係一個勤力嘅養馬人🐎🧡,經常出入馬場嘅時候都會見到人哋介紹佢哋嘅咕臣😆到底呢個五千幾蚊嘅咕臣有咩咁正?一直都想去睇吓實物,但係好多間分店都冇貨☹️機緣巧合底下俾我見到近排銅鑼灣開咗呢一間新餐廳😆有得睇吓佢相嘅實物之餘啲嘢食都仲好似唔錯🤣首先呢度嘅環境真係好靚😍,有少少奢華嘅裝修設計。除咗有室內仲有室外,有好多位置都適合大家打卡一番📸,當然我都唔執輸要同我嘅咕臣影返幾張相😂呢度嘅顏色齊過專門店😂-翡翠蟹鉗餃🥟(3粒)$68翠綠色超特別💚一啖咬入口滿滿蟹香😋岩哂我呢個蟹迷😳-蟹籽燒賣🦀(4 粒)$80我覺得好似係魚子醬多過係蟹籽,超彈牙嘅燒賣😍好彩有4粒,如果唔係就要爭🤣-潮州粉果🥠(3粒) $58老老實實我第一次食粉果,以前我婆婆同媽咪成日飲茶都會叫,但我一次都冇食過🙈原來係咁好味,皮薄餡料多👍🏻-原隻蝦餃皇🦐(4 粒) $80蝦肉彈牙,晶瑩剔透嘅蝦餃皮,正正子😘仲要比平時一般食開嘅大粒好多🤫-黑椒和牛酥🐃(3件)$80OH MY GOD!!!呢個超好食,入口酥脆可口,外皮有
💖 M馬(容) (銅鑼灣)
✨銅鑼灣謝斐道535號TOWER 535 25樓
-翡翠蟹鉗餃🥟(3粒)$68
翠綠色超特別💚一啖咬入口滿滿蟹香😋岩哂我呢個蟹迷😳
-蟹籽燒賣🦀(4 粒)$80
-潮州粉果🥠(3粒) $58
-原隻蝦餃皇🦐(4 粒) $80
-黑椒和牛酥🐃(3件)$80
OH MY GOD!!!呢個超好食,入口酥脆可口,外皮有勁重嘅芝麻香😏牛肉超嫩口,黑椒汁調製得好好😆yummyyummy🎉
-懷舊叉燒包🥐(3 隻)$58
係我最愛嘅叉燒包😍一口氣食左2個😋包包好鬆軟😳必點‼️
-紅棗糕🍰(3粒) $58
女孩子必點🤫補血一流,甜甜的,易入口💁🏻♀️
呢度嘅餐廳職員非常之好超級貼心見到我水杯冇茶又會幫我裝茶,超級貼心仲俾埋辣醬我😍
想要繼續睇我分享唔同嘅嘢就𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @gladysfoodie
如果大家有其他餐廳推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩