《尖咀搵食》可一不可再的原因⋯ bessieying等级32014-09-123K views Follow 可一不可再。 可一:餐廳素有名氣,值得豪一次試試 不可再: $238一個午餐都唔包飲品令人感覺好呃錢,另叫野飲要$38,加埋一即係三舊水,呢個價錢喺尖沙咀有好多選擇。 上菜似飛機餐便當,由湯、主菜到甜品都一個盤上,感覺唔到係咁貴嘅午餐。 湯ok好味,但朋友覺得鹹左啲,。 麵包熱到辣手,直覺覺得似微波爐叮完咁。 主菜食牛,普通,只屬不過不失水準。 Macaron 味道好人工,友人覺得似藥水味,侍應話係rum酒提子味,我就覺得餡太多,咬一啖唧曬出黎。朱古力好味。唔差,但又唔算好好食呢個洋蔥湯幾好,雖然同行友人略嫌鹹左啲冧酒提子味馬卡龍,味道有點人工化,似藥水味最唔鍾意係飛機餐便當咁上菜好熱的麵包,直覺聯想到係微波叮叮效果2$238唔包餐飲,要另加$38先有野飲,呢個最失望The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare《尖咀搵食》可一不可再的原因⋯ Le Café de Joël Robuchon https://s.openrice.com/QrLT0AO4a00Report Post Ratings3Taste3Decor3Service3Hygiene2ValueDining Method堂食