2022-08-06 107 浏览
每次要諗去邊打邊爐,一定有人提議牛大人😋,又抵食又多選擇!今次揀咗最貴既套餐《澳洲極上和牛》😆,任食和牛!🔆十幾款肉類選擇因為最貴嗰個,佢真係好多肉揀,仲每人送兩粒好有牛味嘅和牛丸👍🏻。佢啲肉類都唔hea,有幾款都推薦大家食,油脂十足,超正。✅澳洲和牛M5牛肩肉✅美國PRIME 極級肩里肌✅安格斯牛小排🔆湯底用料十足今次揀咗鳳梨雞鍋,佢用咗鹹嘅鳳梨醬,再加入苦瓜,仲有沙白,好夠鮮味,唔會過膩。🔆台式小食我基本上叫晒佢所有台式小食食🤣,呢樣亦都係我最鍾意牛大人既一點,可以食到地道嘅台灣嘢。✅鹽酥雞✅糖醋甜不辣✅梅甘酥脆薯🔆飲品種類多除咗自家製嘅冷泡菜同埋台式飲品,佢仲有啲好特別嘅飲品可以點,例如呢一杯台灣手工啤「撥雲霧見蓬萊仙島Hazy IPA」,仲要拎過獎,真係冇諗過打邊爐都有手工啤可以飲🥹,勁!其實佢真係好多台灣直送嘅嘢🤣揀,食完嘢仲送每人一杯雪糕🤪,居然有Häagen-Dazs最新口味!順帶想講下呢間分店服務🫣,當日見到其實佢哋都好忙,有個妹妹(疑似暑期工感覺好後生)見佢就算好忙,但態度都好好,好有禮貌👍🏻,冇見佢唔耐煩過🤣,仲一直笑笑口咁,好欣賞呢種態度!

🔆十幾款肉類選擇
✅澳洲和牛M5牛肩肉