2022-05-04
🤎洛奇冰室 (銅鑼灣)🧸銅鑼灣登龍街28號永光中心地舖〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️食咗就變大隻佬?Nooooo!食完有脂肪可以練成大隻佬💪🏻成間餐廳有好多大隻佬logo😝所以都係個句,食左先講🔥-雞扒辛辣麵配火腿奄列及牛角酥 凍鴛鴦 $66追加腸仔&漢堡扒 $16我相信唔係好多餐廳嘅餐牌入邊有辛辣麵㗎,通常都係得出前一丁,我見到嘅時候就即刻叫咗辛辣麵啦!因為夠晒特別。呢份特餐係好抵㗎,除咗有雞扒配辛辣麵之外仲有火腿奄列同埋牛角酥我自己都再追加左腸仔同埋漢堡扒!初頭以為所有嘅配料都會放晒喺個面嘅上面點不知原來係分開另上㗎👍🏻啱晒我啦因為呢我唔係咁鍾意將啲餸菜放喺面上面撈埋啲湯汁一齊食。辛辣麵嘅上面仲有一片薄薄嘅芝士,估唔到辛辣麵加咗芝士都咁正💖-瑞士汁雞髀太陽蛋飯 凍檸茶 $60我諗大家都食個太陽蛋飯啦通常都係得一隻雞蛋,喂今日呢個餐上到枱嘅時候嚇死我啦。我冇諗過個炸彈大到好似超人嘅眼睛咁大🤣雞髀要用手拎起先夠過癮😍肉質唔會鞋口,仲要好嫩😋兩杯野飲都超大杯,扺食又抵飲😻想繼續睇我分享唔同嘅嘢就𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @gladysfoodie如果大家有其他餐廳推介可以𝒟𝒾
🤎洛奇冰室 (銅鑼灣)
🧸銅鑼灣登龍街28號永光中心地舖
-雞扒辛辣麵配火腿奄列及牛角酥 凍鴛鴦 $66
追加腸仔&漢堡扒 $16
-瑞士汁雞髀太陽蛋飯 凍檸茶 $60
兩杯野飲都超大杯,扺食又抵飲😻
如果大家有其他餐廳推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩