2024-07-11
💖 茶茶GO (灣仔)✨灣仔灣仔道93-99號地下D號舖〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️同 @is.jenny822 頻撲咗一個早上,兩個都熱到濕晒🥵。經過茶飲店就即刻買番啲嘢飲補充水份😂順便Gor下~-荔枝玉荷梳打🍹我不嬲都鍾意荔枝,所以見到Menu唔使諗一定係叫荔枝🍒。今次特登睇下玉荷其實係咩嚟🤣,其實佢都係荔枝嘅品種😌,不過因為產量少所以比較少見。食落口就比較清甜一啲🤫整體而言,呢款梳打除咗有清甜嘅荔枝味之外仲有清爽、爽口嘅碳酸感,非常解渴消暑🥵-葡萄柚子梳打🍇葡萄同柚子雙重果香組成嘅梳打💁🏻♀️,入口就感受到濃郁嘅葡萄香氣😍,帶有一絲甜蜜,慢慢飲真啲就會飲柚子嘅微酸,兩種截然不同嘅風味但達至酸甜平衡。想繼續睇我分享唔同嘅嘢就𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @gladysmamalife如果大家有其他餐廳推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩
💖 茶茶GO (灣仔)
✨灣仔灣仔道93-99號地下D號舖
-荔枝玉荷梳打🍹