今日帶大家去食大麻…二酚餐廳,等等,冇犯法架信我!大麻二酚(CBD)係大麻既其中一種成份,係一種可以令人放鬆既成份,係唔會上癮的,餐廳亦會嚴格調整份量,一定唔會過量!大家可以安心食用!.餐廳每道菜都會酌量加少少CBD, 就我自己黎講,食完真係feel唔到有咩唔同,淨係知野食係好呼同係有啲啲眼訓😂.🔹哈里薩辣雞墨西哥薄餅🔹每碟會有兩份薄餅,薄餅皮輕微烘過,夾上非常嫩滑既辣雞,同沙律菜。辣汁幾開胃,作為appetizer 唔錯,份量多起碼3~4人share 比較好。.🔹大麻二酚小食拼盤🔹拼盤有水牛城雞翼、炸洋蔥圈同炸蝦餅。份量大唔單止,三款炸物都好出色,新鮮滾熱辣,尤其最鍾意蝦餅,非常彈牙仲食到粒粒蝦肉!.🔹墨汁蟹肉意大利飯伴香煎北海道帶子🔹粒粒飯粒都掛滿香濃忌廉墨汁,為左減低膩感,加左青瓜粒,令食落口感清新啲,又中和到膩感。加上絲絲蟹肉、三文魚籽同鮮甜帶子,非常滿足!.🔹熱帶雨林&蘋果白茶梳打🔹飲品好打卡able,味道都非常好,甜度適中又非常解膩!.星期一至四全日有85折,非常抵,可以一試~.

🔹哈里薩辣雞墨西哥薄餅🔹

🔹大麻二酚小食拼盤🔹

🔹墨汁蟹肉意大利飯伴香煎北海道帶子🔹

🔹熱帶雨林&蘋果白茶梳打🔹
飲品好打卡able,味道都非常好,甜度適中又非常解膩!
星期一至四全日有85折,非常抵,可以一試~