2023-07-10
《城市綠洲露營風⛺️》———————————————-#我愛慢煮 🔥 -朋友介紹先知原來鬧市裡面都有間咁特別嘅主題餐廳,坐喺露營枱櫈上面食別具風情🏕️加上周圍放滿露營燈、帳篷、天幕同大量綠色植物,就好似置身於大自然之中,夠哂chill 🌳-🥩 七日熟成澳洲榖飼安格斯西冷牛扒8oz我哋嗌咗Medium,熟度啱啱好,切開呈嫩粉紅色💖 牛味好出,厚切得嚟幾有咬口,喺熟成櫃熟成後再輕輕煎香鎖住肉汁,好juicy😌-🐽 慢煮原條豬肋骨半份已經份量十足,以低溫慢煮,輕輕一切就已經骨肉分離,口感柔軟,燒烤醬味道濃郁,略帶鹹香🥰-升級套餐仲有得跟餐湯、蒜蓉包及飲品,或者加配小牛角包、飲品及是日甜品,都幾抵食😘 我哋仲加咗個炸雞軟骨,酥脆香口,食到停唔到口😆-⭐ 參考價錢︰(另收加一)七日熟成澳洲榖飼安格斯西冷牛扒8oz: $268慢煮原條豬肋骨半份: $108套餐加配餐湯,蒜蓉包及飲品: $32升級套餐加配小牛角包,飲品及是日甜品: $45炸雞軟骨: $58薰衣草雲呢拿雪糕梳打: $48青蘋果雲呢拿雪糕梳打: $48🍌 抵deal 指數:7/10💰 人均消費:$300
———————————————-
#我愛慢煮 🔥
🥩 七日熟成澳洲榖飼安格斯西冷牛扒8oz
🐽 慢煮原條豬肋骨
⭐ 參考價錢︰(另收加一)
七日熟成澳洲榖飼安格斯西冷牛扒8oz: $268
慢煮原條豬肋骨半份: $108