2022-04-11
《唔止米線咁簡單😚》———————————————-#愛上米線 ❤️ -早排入咗香港仔去探親戚,上去之後係佢屋企附近餓餓地,見到呢間新式米線店,裝修光猛又坐得幾舒服咁就去醫下肚😎-餐廳食物款式符合香港人口味,價錢親民,仲可以免費任添飯、任添米線,簡直係窮人恩物,又啱哂大胃王添😍而家如果外賣,主食仲可以減$10~-🐽 紅燒排骨湯米線豬骨湯米線份量十足,紅燒排骨非常軟嫩,容易就可以骨肉分離😝 湯底可選牛骨或者豬骨湯,湯底冇味精,新鮮熬製,並以天然海鹽調味~🍳 招牌脆炸蛋肉沫拌飯估唔到除咗米線,連飯類都好出色,採用日本珍珠米🥰 炸蛋外層炸得酥脆,一篤穿佢就爆哂蛋汁😋肉沫有啲似台式魯肉飯咁樣,加埋冬菇絲同惹味醬汁,撈飯一流🤤-而跟餐加配小食只係需要$18,我哋嗌咗個麻辣豬耳朵同剁椒皮蛋,豬耳爽脆開胃,皮蛋仲有溏心效果,香辣香口😚另外亦再追加多咗個炸蝦醬雞翼同蔥油餅,特別推薦大隻厚肉嘅炸雞翼用蝦醬醃製,相當惹味😚-⭐價錢參考:招牌脆炸蛋肉沫拌飯套餐配剁椒皮蛋:$70紅燒排骨湯米線豬骨湯套餐配麻辣豬耳朵:$80炸蝦醬雞翼:$28葱油餅:$18🍌抵deal 指數:8/10💰人均消費:$100
———————————————-
#愛上米線 ❤️