變變變 我變變變🧚🏻‍♀️充滿少女心既酒吧 🍸竟然主打串燒🍡🍢入到大門口已經見到 好多網紅打卡既《 咕嚕》𝐋𝐨𝐠𝐨 💖📷 仲有好吸精粉紅色梳發🍻黎飲兩杯之餘 ,仲可以黎映靚相 同埋玩下熱門酒吧𝐆𝐚𝐦𝐞 ‼️ 𝐁𝐞𝐞𝐫 𝐏𝐨𝐧𝐠 ,𝐬𝐥𝐚𝐩 𝐂𝐮𝐩同桌球等勁多選擇 ,唔怕悶親 🫶🏻岩晒相約知己好友 𝐰𝐞𝐞𝐤𝐞𝐧𝐝 𝐜𝐡𝐢𝐥𝐥下👍🏻一直都覺得串燒好岩送酒 ✨ 《𝐆𝐮𝐥𝐮 𝐆𝐮𝐥𝐮》𝐇𝐚𝐩𝐩𝐲 𝐇𝐨𝐮𝐫 串燒組合有八𝐬𝐞𝐭 有好多串燒組合比你揀 🍡🍢每個餐仲包左杯酒 💖 🍸🍻 勁抵玩‼️𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫𝐞𝐝✨海鮮組合 $188燒刺身帶子保留到帶子鮮味👍🏻 不過不失日本蠔肉一啖爆發生蠔鮮味 外皮少少脆蠔唔腥 白鱔👍🏻必試真係燒得恰到好處燒到外皮脆 將肉汁封咗喺裏面 好juice ☺️☺️☺️虎蝦虎蝦夠新鮮肉質夠彈牙 食完唔夠喉 ‼️——————————————-✨串燒組合 $178燒刺身帶子羊肋串羊味唔重 油脂豐富 火候啱啱好🔥日本黑豚腩肉一啖咬落去 豬肉味好香 齒頰留香香脆嘅外皮 仲包住啲肉汁 好味😋雞中翼普通較為乾身 牛舌芯《-由於唔食牛 佢話會轉豬肉比我但最後無轉到 都以無食到 😂😂𝐃𝐫𝐢𝐧𝐤𝐖𝐡𝐢𝐭𝐞
變變變 我變變變🧚🏻‍♀️

環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
衛生:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
人均消費:$200-300

地址📍
咕嚕咕嚕 (尖沙咀)
尖沙咀諾士佛臺10號騰龍閣4樓