2025-05-18
💖 牛大人台灣火鍋吃到飽 (瓊華中心) (旺角)✨旺角彌敦道628號瓊華中心8樓〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️今次揀咗新嘅黑白湯底:⚫️黑金蒜皇土雞鍋&⚪️雪白御鮮豆腐鍋❣️我都係覺得有三文魚嘅雪白湯底比較好味😝-日本黑毛和牛A4+🐃 $488海鮮拼盤照舊有蟶子、生蠔、鮑魚同埋大扇貝😍都好好味!今次扇貝我哋冇碌咁耐,食落口好嫩👍🏻。鮑魚方面我都係鍾意佢哋嘅古法醉鮑魚😌,淡淡酒香,咬落去又唔鞋口🖖🏻日本黑毛和牛A4+同埋伊比利亞黑毛豬梅肉🥩,原來而家有得叫半份😆超好!因為有幾次都爭啲食唔晒食到好飽頂住,而家有得揀半份就好啦😝而家佢哋仲有黑白甜品用左台灣仙草凍配上香滑嘅百福豆腐花🥳,最鍾意佢入邊加埋Q彈嘅椰果🥥同埋紅豆🫘!令到個糖水健康的甜😆。口感方面因為佢有珍珠同埋小丸子所以好煙靭🥰另外我仲喺雪糕櫃入邊見到原來牛大人出咗雪糕🤣,今次食到好飽飽,下次有機會會試吓🤙🏻
💖 牛大人台灣火鍋吃到飽 (瓊華中心) (旺角)
✨旺角彌敦道628號瓊華中心8樓
-日本黑毛和牛A4+🐃 $488