2021-12-01
《即夾即燒游水蝦🇹🇭》———————————————-#流水蝦 🦐-一直都好想食呢款人氣任食流水蝦,可惜去唔到泰國, 估唔到遠在天邊近在眼前,喺觀塘工廈入邊就有得食啦😍-喺卡位中間設有水道,裏面有好多游水蝦,可以自助任揀,隻隻都超級生猛新鮮,Size都幾大隻,都真係要花啲力氣先夾到🤤 店員專登提醒我哋要用枱上嘅冰桶凍暈啲蝦,先至好放落爐上面燒🔥 -即夾即燒,大頭蝦肉質彈牙,肥美多膏,味道鮮甜,好多蝦膏蝦籽,可以任食唔嬲真係超級正,包保回到本🦐-除咗不限量大頭蝦,一嚟到仲有一碟特製椒鹽蝦、一盤時令新鮮同牛肉,當中有帶子、鮑魚、蜆肉等😌 餐廳好貼心喺枱上放咗好多調味粉,包括孜然粉、黑椒、鹽同辣椒粉俾大家自由配搭,仲可以出去自助區攞蒜蓉牛油,夠哂有風味🥰-除此之外餐廳仲有提供好多配料,包括蔬菜、肉類同海鮮可以喺凍櫃度拎,以供網燒,款式多元,非常吸引~另外亦有炸物同飯麵,非常豐富😍
———————————————-
#流水蝦 🦐