🤎Neko Puff (屯門)🧸屯門屯順街1號屯門市廣場1期1樓Kiosk 7號舖〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁中左個大伏‼️初頭見到佢個樣都心諗幾吸引啦,每一次行過都好想買今次諗住趁屋企人生日就買黎試吓啦。初頭我見勁多人介紹仲要話攞過獎所以先諗住試吓,點不知中咗個伏😵‍💫我淨係覺得芒果同埋啲忌廉叫做好食少少😵‍💫成個拿破崙都係超級油,食完之後好想嘔🤮唔知點解仲可以賣成三百幾蚊一個🥶連個生日牌都係咁😵‍💫只有一樣嘢想讚嘅就係佢哋嘅服務態度,我覺得佢哋服務其實都算幾好, WhatsApp落單都幾清晰,遲咗少少交收佢哋都會打電話嚟同我改時間。如果可以改善下個味道就更加好。想繼續睇我分享唔同嘅嘢就𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @gladysfoodie如果大家有其他餐廳推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩

🤎Neko Puff (屯門)
🧸屯門屯順街1號屯門市廣場1期1樓Kiosk 7號舖
🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁

成個拿破崙都係超級油,食完之後好想嘔🤮
唔知點解仲可以賣成三百幾蚊一個🥶

連個生日牌都係咁😵‍💫