2020-10-22 122 浏览
呢間餐廳好受歡迎,銅鑼灣我都去過幾次,今次再試佢尖沙咀分店。裝修依然保持一貫作風,玩味很重,每一個位置都帶出唔同嘅message, 打卡一流,亦增加好多話題。一打開menu, 更加令人開懷歡笑,每一個菜式名都滿有特色。每次我地就試咗:可能會失望溫泉蛋明太子意大利扁麵($112)當然無失望啦🤣 醬汁好creamy 好rich, 配上滑溜嘅溫泉蛋🥚同香濃明太子,每一條意大利扁麵都覆蓋到,還有烤得好香口嘅蟹柳同木魚絲,食得好滋味。好邪惡嘅鹹蛋牛油果🥑蟹肉比薩咩叫減肥($132)呢個pizza 真係邪惡得好好食😂😂。超級薄皮pizza, 烤得極之香脆。 咬落去就食到好香濃嘅鹹蛋黃、芝士🧀及蟹肉絲,薄餅上面就放咗好多隻蟹鉗及牛油果🥑片,口感十足,味道濃郁,連唔食蟹肉嘅朋友都食咗半個pizza😂Chocolate Latte 73%朱古力最好味($48)朱古力味香濃,唔係好甜,可以好好咁品嘗朱古力原味

可能會失望溫泉蛋明太子意大利扁麵($112)

好邪惡嘅鹹蛋牛油果🥑蟹肉比薩咩叫減肥($132)

朱古力味香濃,唔係好甜,可以好好咁品嘗朱古力原味