2023-05-10
▪️澳洲極上和牛吃到飽 ($338)🐮🫕✨湯底: 牛大人紅燒牛骨鍋,少少辣得黎又好香口,有薑、牛骨、紅棗等配料熬製~✨澳洲M9和牛牛丸: 咬開好多肉汁,而且好有牛味!!✨澳洲和牛M5牛肩卷: 牛肉好新鮮,肉質鮮嫩✨美國黑牛後腿肉: 肉質細嫩,就算唔點配料都好夠味✨安格斯一口牛肉粒: 十分厚實嘅肉質✨手切封門柳: 肉質會比較鬆軟,味道十分濃郁✨安格斯牛小排: 每塊都係薄切,而且肥瘦都好平均,食完都唔會覺得濟✨黑松露海鮮漿: 黑松露味好香 而且好彈牙✨牛胸爽: 係牛胸腔肋骨中間的軟骨部位,味道似牛油味,食落好爽口!仲含豐富骨膠原✨沙白、海蝦都好新鮮好大隻✨除咗自助落單嘅配料,外面仲有唔同嘅蔬菜、丸、麵等,真係多到食唔晒🤣✨雪櫃有自家製冷泡茶同其他唔同嘅飲品✨甜品會有自家製仙草或Haagen-Dazs雪糕揀✨仙草凍上面材料十分豐富,有椰果、紅豆、珍珠、花生,加上花奶,口感十分清爽😋.✍🏻整體:呢到除咗打邊爐配料仲有台灣小食,例如鹽酥雞、甜不辣、台灣香腸、鴨血等。而且有自家製嘅飲品、甜品,都整得好有誠意好好食😋
✨澳洲M9和牛牛丸: 咬開好多肉汁,而且好有牛味!!
✨澳洲和牛M5牛肩卷: 牛肉好新鮮,肉質鮮嫩
✨美國黑牛後腿肉: 肉質細嫩,就算唔點配料都好夠味
✨安格斯一口牛肉粒: 十分厚實嘅肉質
✨手切封門柳: 肉質會比較鬆軟,味道十分濃郁
✨黑松露海鮮漿: 黑松露味好香 而且好彈牙
✨沙白、海蝦都好新鮮好大隻
✨雪櫃有自家製冷泡茶同其他唔同嘅飲品
✨甜品會有自家製仙草或Haagen-Dazs雪糕揀