有次同事收咗工突然話想打邊爐 最近成日都食任食邊爐 就想搵間唔係任食既同埋啲湯底好味啲既試下(´ސު`) 因為都幾肚餓 所以叫咗好多配菜 呢到有樣野幾好就好多配菜都有得叫半份 兩個人黎食可以叫好多個半份試多幾款 ✿ 四季鍋膠原蛋白養顏美容鍋 + 滋補養生香辣鍋 + 維他命C蕃茄玉米鍋 + 長生抗癌松茸野菌鍋 $𝟐𝟏𝟐 (𝟔𝟖+𝟒𝟖+𝟒𝟖+𝟒𝟖)同朋友發現咗叫鴛鴦鍋同四格鍋原來都差唔多價錢就揀咗𝟒個唔同既湯底黎試下~我地就最鐘意美容鍋 飲落係幾鮮甜既豬骨湯底 香辣鍋就有淡淡既藥材香味蕃茄湯底既味好似罐頭蕃茄既味𝐡𝐚𝐡𝐚𝐚野菌鍋我就冇試到 朋友話個味有啲奇怪✿ 美國安格斯牛小排(半份) $𝟏𝟑𝟗 ✿ 軟骨爽肉丸 (半份) $𝟐𝟗✿ 芝士蝦丸(半份)$𝟒𝟗✿ 嫩肩小羔羊肉(半份) $𝟒𝟗✿ 黑毛肚(半份) $𝟑𝟗✿ 牛舌(半份) $𝟐𝟗✿ 炸魚皮(半份) $𝟐𝟒✿ 萵筍片(半份) $𝟏𝟗✿ 蓮藕片(半份) $𝟏𝟔✿ 炸響鈴(半份) $𝟐𝟗✿ 金菇 (半份) $𝟏𝟔✿ 紅薯寬粉(半份) $𝟏𝟔✿ 竹蔗茅根 (任添) $𝟐𝟓大多數既配菜我地都係揀平時打邊爐食開嗰啲 成餐我覺得最好味既係芝士蝦丸同黑

因為都幾肚餓 所以叫咗好多配菜
呢到有樣野幾好就好多配菜都有得叫半份
兩個人黎食可以叫好多個半份試多幾款

✿ 四季鍋
同朋友發現咗叫鴛鴦鍋同四格鍋原來都差唔多價錢
就揀咗𝟒個唔同既湯底黎試下~
我地就最鐘意美容鍋 飲落係幾鮮甜既豬骨湯底

✿ 竹蔗茅根 (任添) $𝟐𝟓

大多數既配菜我地都係揀平時打邊爐食開嗰啲
成餐我覺得最好味既係芝士蝦丸同黑毛肚
蝦丸食落好爽彈 裏面仲有芝士流心
而毛肚就好爽脆 放落麻辣鍋好惹味(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)
兩個人叫叫下最後埋單𝟖折咗$𝟗𝟎𝟎幾蚊
不過真係食得好飽既 性價比就一般般啦~

*゚⌖˚˖* 評分𝐫𝐚𝐭𝐢𝐧𝐠 ˖*⌖˚◌ *゚
👅美味值:♥♥♥︎♥︎♥︎♥︎♡♡♡♡