同事想食好啲坐得舒服啲就揾左呢间黎试下,黎到即刻觉得好正😝。户外有空间,不过热就无坐出去。原本想坐梳化位,不过食得唔方便所以都系默默转番普通位坐😂。Weekday既set lunch有包花茶,虽然价钱绝对唔系平,但胜在有环境同打卡位,加埋杯花茶休息放松下👍🏻。🔅40度三文鱼 ($100)三文鱼都几大碟,配有好多沙律菜🥗,口感偏清淡,想green啲健康啲可以叫呢个set 👍🏻。用低温煮三文鱼可以保持佢既肉质鲜嫩😋,因为老左就唔好食鞋口。🔅黑松露意大利白酱 ($110)好香芝士同黑松露味!份量都好够,加埋有芝士,一个人食晒成碟就腻左少少,建议share 食就perfect😝!(Menu串错BLACK字…)🔅MIDSUMMER DREAM 加左几种花既花茶,几香,唔会好浓,好清新,加埋个环境真系几relax。💬Lunch呢个价钱唔系平,但有环境搭够,野食都够诚意👍🏻。

40度三文鱼
🔅40度三文鱼 ($100)
黑松露意大利白酱
🔅黑松露意大利白酱 ($110)
MIDSUMMER DREAM
🔅MIDSUMMER DREAM