2023-10-18 3 浏览
Step into a world of vintage decor and fun vibes at Zip Zip! What we ordered: -Nothing Special Chicken Wings $78 each flavourHoney Mustard 蜜糖芥未: Sweet and tangy Crispy Garlic 避風塘 ❤️: Irresistible garlicky goodness -Grab Crab Crab Meat Crab Butter Linguine 有蟹GO又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁麵 $158 -Very Juicy Roasted Chicken with Black Truffle 非常朱時的黑松露烤雞 $158 : Juicy and flavourful with a touch of black truffle. -Chocolate Latte 73.5%朱古力最好味 $52-Tofu Tofu Tofu Coffee 豆腐豆腐豆腐咖啡 $58: A unique combination of single shot
What we ordered:

-Tofu Tofu Tofu Coffee 豆腐豆腐豆腐咖啡 $58: A unique combination of single shot with soy milk, one scoop of tofu ice-cream and silken tofu. A smooth and creamy experience.
Zip Zip

地址🐾:銅鑼灣霎西街28號必發商業大廈1樓 1/F, Perfect Commercial Building, 28 Sharp Street West, Causeway Bay
Zipzip 即係咩?即係zip file 😂 呢間餐廳最鍾意玩食字,無論餐牌定係裝修,都充滿玩味,好適合同一班friend過嚟輕鬆chill 😌 食物方面價錢合理,又好食。明太子意粉非常creamy, 每口都咬到有蟹籽呢! 片皮鴨比薩🍕, 好鍾意佢用咗博底,脆卜卜,而且片皮鴨嘅份量好多,配搭埋蔥同青瓜🥒,真係好似食緊片皮鴨 😋 最後甜品🍮香蕉朱古力🍫雪糕窩夫 🧇窩夫新鮮炸起,脆卜卜,香蕉落咗朱古力同焦糖醬,仲有一球Oreo雪糕,非常之滿足😌!꧁☬小編食左咩☬꧂✅ 可能會失望溫泉蛋明太子意粉✅ 以為食緊片皮鴨比薩✅ 香蕉朱古力雪糕窩夫 🧇(◔◡◔) ♥️ 人均傷害💰:~ $200♥️

꧁☬小編食左咩☬꧂
✅ 可能會失望溫泉蛋明太子意粉
✅ 以為食緊片皮鴨比薩
✅ 香蕉朱古力雪糕窩夫 🧇

(◔◡◔) ♥️ 人均傷害💰:~ $200♥️
2023-10-18 3 浏览
無意中search到銅鑼灣有一間裝修好特別嘅餐廳,於是去試下原來zipzip嘅前身係mamaday🙈除左改左名,仲重新裝修,連menu都update埋👍🏻蜜糖芥辣雞翼 $78雞翼炸得非常酥脆,上面淋上滿滿嘅蜜糖芥辣醬😍鮮嫩多汁嘅雞肉配上甜中帶辣嘅味道👅實在令人難以抗拒!慢煮2萬8千8百秒蜜汁香茅豬頸肉 $168由於係慢煮嘅烹調手法 豬頸肉口感嫩滑多汁配搭埋佢地獨製嘅香茅醬汁,帶黎獨特嘅香氣&甜中帶酸嘅風味😋令人回味無窮炸秋葵炸秋葵炸秋葵菠菜忌廉燉飯 $118炸秋葵以天婦羅嘅形式呈現 口感酥脆~忌廉頓飯唔會好滯,間唔中仲食到菠菜成個risotto都充滿住滿滿嘅青草fresh味😋自家製山楂果肉玫瑰花茶 $54以山楂果肉同香氣四溢嘅玫瑰花為主要原料🌹茶湯清爽醇厚,散發出迷人嘅花果香氣😌飲落去酸酸甜甜,感覺非常舒緩、清新

蜜糖芥辣雞翼 $78
雞翼炸得非常酥脆,上面淋上滿滿嘅蜜糖芥辣醬😍
鮮嫩多汁嘅雞肉配上甜中帶辣嘅味道👅實在令人難以抗拒!

慢煮2萬8千8百秒蜜汁香茅豬頸肉 $168
由於係慢煮嘅烹調手法 豬頸肉口感嫩滑多汁

炸秋葵炸秋葵炸秋葵菠菜忌廉燉飯 $118
炸秋葵以天婦羅嘅形式呈現 口感酥脆~
忌廉頓飯唔會好滯,間唔中仲食到菠菜
成個risotto都充滿住滿滿嘅青草fresh味😋

自家製山楂果肉玫瑰花茶 $54
以山楂果肉同香氣四溢嘅玫瑰花為主要原料🌹
茶湯清爽醇厚,散發出迷人嘅花果香氣😌
飲落去酸酸甜甜,感覺非常舒緩、清新
💥都幾辣的打拋豬泰式烏冬 $136西式餐廳的一款fusion 菜🥢烏冬微辣配上生菜🥬同埋印尼炸蝦片印泰風情 🇨🇷配料仲有大量豬肉碎同蕃茄仔 🍅炒得好惹味💥有蟹GO 又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁麵 $158🦀蟹膏配上忌廉汁同大量蟹籽 口感豐富🍝汁量亦控制得剛好 濃得黎唔會膩 同扁麵好match仲配有四隻蟹鉗 😋今次再訪 亦都冇失水準餐廳環境玩味十足 仲可以帶寵物🐻 朋友gathering 之選✅

💥都幾辣的打拋豬泰式烏冬 $136

餐廳環境玩味十足 仲可以帶寵物🐻
朋友gathering 之選✅

2023-10-06
2023-10-17 9 浏览
今次約左班舊同事去到Zip zip裝潢十分特別的一間餐廳好有vintage的特色😚😚點了💚抹茶柚子梳打柚子梳打加上抹茶醬令到梳打變成深綠色😅😅柚子梳打味比較濃厚💚牛油果蟹肉pizza 脆脆的蟹肉pizza加上牛油果🥑有車厘茄在上面好清新的一個pizza香氣十足但要趁熱食😚😚😚💚蟹肉意大利扁麵 好好味😋意粉🍝加上蟹籽令每一口的意粉生息不少蟹籽提升口感和味道😍😍😍😋😋💚紫薯窩夫 窩夫配上舖滿玫瑰花瓣的紫薯蓉、鹹鹹地的奶蓋和雪糕😚😚推薦💚蟹肉意大利扁麵 💚牛油果蟹肉pizza
今次約左班舊同事去到Zip zip

好好味😋
意粉🍝加上蟹籽令每一口的意粉生息不少
蟹籽提升口感和味道😍😍😍😋😋

💚紫薯窩夫
窩夫配上舖滿玫瑰花瓣的紫薯蓉、
鹹鹹地的奶蓋和雪糕😚😚

推薦
💚蟹肉意大利扁麵
💚牛油果蟹肉pizza
  • 牛油果蟹肉pizza
喺我眼中,Mamaday係元祖級,有個性又發展得成功嘅Cafe☕️✨ 原來其中一間銅鑼灣分店已經改咗名做𝒁𝒊𝒑𝒁𝒊𝒑,但玩味風格依然延續~➿ 山葵明太子手撕雞 ($88)調味調得唔錯,wasabi唔會攻鼻~ 除咗有手撕雞之外,仲有蟹柳絲,加埋一大塊脆脆嘅蝦片,口感豐富,好食啊😋👍🏼➿ 以為食緊片皮鴨比薩 ($138)改名改得好啊😆 片皮鴨有嘅嘢佢都有,鴨片、青瓜條🥒 大蔥絲、甜麵醬😋 另外加上芝士🧀️ 同埋紫洋蔥絲,配上脆薄餅底🍕呢個配搭又OK喎,食多件都唔膩~➿ 炸秋葵炸秋葵炸秋葵菠菜忌亷燉飯 ($118)綠gram gram嘅色澤一睇就覺得好veggie🥬 燉飯好creamy😋 秋葵炸過後好香口又保留到本身嘅質感,我覺得平時唔鍾意食嘅都會肯食,另外加咗幾粒松子,更健康~➿ 豆腐加豆腐加豆腐雪糕加芝麻沙冰 ($58)芝麻同豆腐呢個配搭實在冇死✌🏽 兩者嘅味道都好平衡,唔邊個味道搶鏡啲,好似飲緊碗冰凍嘅芝麻豆腐花咁,好味😋➿ 宇治抹茶柚子梳打 ($52)有時夜晚想飲mtcha latte,又覺得有少少太heavy就可以揀呢一杯🌟 抹茶嘅濃郁度滿足到抹茶慾🍵 梳打為基底,好啱夏天飲,夠

➿ 山葵明太子手撕雞 ($88)

➿ 以為食緊片皮鴨比薩 ($138)

➿ 炸秋葵炸秋葵炸秋葵菠菜忌亷燉飯 ($118)

➿ 豆腐加豆腐加豆腐雪糕加芝麻沙冰 ($58)

➿ 宇治抹茶柚子梳打 ($52)
有時夜晚想飲mtcha latte,又覺得有少少太heavy就可以揀呢一杯🌟 抹茶嘅濃郁度滿足到抹茶慾🍵 梳打為基底,好啱夏天飲,夠哂refreshing🌿
2023-10-15 4 浏览
☞ 銅鑼灣 ZipZip ☜ ———————————————好得意嘅菜名🫣———————————————◊ 黃金龍蝦汁魷魚薄片掛晒啲汁意粉 ($156) ◊意粉食落去幾香龍蝦湯嘅味道,鹹鹹鮮鮮咁。魷魚片真係切得好薄,加埋啲飛魚籽口感豐富🤩美味程度: ㊣㊣㊣㊣/5◊ 黑到爆炸白飯魚魷魚墨魚滑墨汁飯急口令咩 ($126) ◊食落去唔會有腥味,再加上入邊啲蒜頭粒,香味更加有層次。白飯魚炸得香脆,唔會好大陣油味🤪美味程度: ㊣㊣㊣㊣/5◊ 大芝士粉薯條 ($68) ◊薯條食落去好脆口,芝士粉就好重口味,甜甜地,又好似shake shake 薯條😝美味程度: ㊣㊣㊣㊣.5/5◊ 蜜糖芥末雞翼 ($78) ◊雞翼係單邊雞翼,唔使拆肉,食落去好方便。蜜糖芥末漿甜甜辣辣,幾開胃😎美味程度: ㊣㊣㊣㊣.5/5◊ 明太子手撕雞 ($88) ◊手撕雞份量好足,明太子醬撈埋脆口嘅飛魚籽,再配蝦片,味道同口感都好豐富🥳美味程度: ㊣㊣㊣㊣.5/5———————————————📍:ZipZip銅鑼灣霎西街28號必發商業大廈1樓
☞ 銅鑼灣 ZipZip ☜

• 黃金龍蝦汁魷魚薄片掛晒啲汁意粉
  • 明太子手撕雞
  • 蜜糖芥末雞翼
2023-10-14 10 浏览
⏩️以為食緊片皮鴨比薩片皮鴨pizza既還原度超高,做到掛爐烤鴨嗰種脆卜卜既鴨皮口感,鴨肉嫩而不肥。Pizza再配合埋片皮鴨必備既大蔥絲、青瓜絲及甜麵醬一同食用,比起包傳統饃饃食法,更加添左酥脆既感覺。⏩️有蟹GO又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁麵扁麵混合濃稠既蟹膏比例剛剛好,沒有特別漿口,食落非常creamy入味!⏩️美利堅合眾國草飼牛扒牛扒肉質一食就知優質。五成熟既牛肉熟稔程度煎到恰到好處,外層焦香而內裡微微呈粉紅色,入口即化。伴碟既蝦片大過手掌,食得好過癮!⏩️三重芝士粉雞翼雞翼炸得剛剛好,而且芝士粉唔係奶粉味好假嗰種芝士粉,食落口溶化後同微辣既雞翼互相配合,口感好有層次!⏩️培茶窩夫配紅豆白玉窩夫即叫即整,酥脆鬆軟又香,並帶有淡淡既培茶香味,非常出色。個maple syrup sauce好香好香,點醬同紅豆泥食又變咗另一番風味!⏩️豆漿加豆腐加豆腐雪糕加芝麻沙冰呢杯似係豆腐芝麻扭紋雪糕一樣,兩個口味交織重疊,一次過多重享受,大力推介!⏩️法式焦糖咖啡輕輕敲打焦糖表層就可以將焦糖脆脆混入latte,飲完精神為之一振!咖啡控必試~ 整體menu滿足到大家獵奇心態,而除咗搞怪之餘,食物同飲品都貫徹始終地高

⏩️以為食緊片皮鴨比薩

⏩️有蟹GO又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁麵

⏩️美利堅合眾國草飼牛扒

⏩️三重芝士粉雞翼
⏩️培茶窩夫配紅豆白玉

⏩️豆漿加豆腐加豆腐雪糕加芝麻沙冰

⏩️法式焦糖咖啡

整體menu滿足到大家獵奇心態,而除咗搞怪之餘,食物同飲品都貫徹始終地高質素,環境又靚又好坐,約一班姊妹friend就岩晒❤️
  • 以為食緊片皮鴨比薩
  • 美利堅合眾國草飼牛扒
  • 豆漿加豆腐加豆腐雪糕加芝麻沙冰
一直想試既mamaday cafe 原來最近重新裝修改左名 但當中既打卡位同藝術品 依然保持年輕玩味既大膽風格😜 食物方面亦增加全新既fusion菜式 味道都有驚喜🤤🍝軟殼蟹沙嗲香港製造蟹籽撈麵 $142✨蝦籽撈粗麵彈牙入味 沙嗲香味岩岩好夠惹味 唔會太鹹太over 比預期香口乾身~ 軟殼蟹大大隻 香脆飽滿夠曬邪惡 仲有啖啖蟹籽 非常滿足😈🍕以為食緊片皮鴨披薩 $138✨一定激死意大利人既pizza! 薄脆餅底一咬落去脆到咔嚓咔嚓 每件都食到片皮鴨肉附上傳統既京醬京葱同青瓜條 當然仲有芝士 出奇地夾!🥰🥰🍗非常朱時的黑松露烤雞 $158✨一上枱係香噴噴既松露香😇 外皮烤到金黃 果然嫩滑juicy入味 面頭既黑松露醬已經幾濃郁 再點埋松露油令香氣更加昇華! 兩大片蝦片同配菜亦非常出色😋🧁提拉米蘇聽過未 $58特飲版既Tiramisu我就第一次試 飲到可可粉同咖啡奶味唔同層次 有微微酒香 惟溫度較貼近常溫 如果冰凍點就更加吸引!

🍝軟殼蟹沙嗲香港製造蟹籽撈麵 $142✨

🍕以為食緊片皮鴨披薩 $138✨

🍗非常朱時的黑松露烤雞 $158✨

🧁提拉米蘇聽過未 $58

2023-10-12 33 浏览
今日放假同個fd去cafe到打下咭揀銅鑼灣呢間Mamaday 原來餐廳裝修左同改左名叫ZipZip 店內佈置我同朋友都好鍾意❤️ 集搞怪、鬼馬同新潮於一身連個餐牌同食物名都設計得好搞笑我地晚飯時間去都已經差不多坐滿人帶帽金色頭髮女店員都好有禮貌 保持笑容🫶🏻我地落左order食物都好快到🥢有蟹GO又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁麵個名真係改得冇錯 因為成個意粉係被一絲絲蟹肉同濃郁嘅蟹膏包圍住 每一啖都有食到蟹味 仲有唔少蟹籽 鮮味十足🥢以為⋯食緊⋯片皮鴨比蕯Pizza底係薄皮 烤得好香脆 上面仲有滿滿鴨肉 食落幾嫩滑 肉絲唔痴牙 芝士同鴨融埋一齊 好滋味 而面頭仲有啲青瓜同京蔥絲 喜歡呢一種中西配搭又好味嘅創新菜式💯🥢你今日飲左益力多柚子沙冰未呀?沙冰隻杯係starwar圖案 飲落益力味幾重,有啲柚子味更fresh😋
今日放假同個fd去cafe到打下咭
揀銅鑼灣呢間Mamaday
原來餐廳裝修左同改左名叫ZipZip
店內佈置我同朋友都好鍾意❤️

集搞怪、鬼馬同新潮於一身
連個餐牌同食物名都設計得好搞笑
我地晚飯時間去都已經差不多坐滿人
帶帽金色頭髮女店員都好有禮貌 保持笑容🫶🏻
我地落左order食物都好快到

🥢有蟹GO又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁麵

🥢以為⋯食緊⋯片皮鴨比蕯
喜歡呢一種中西配搭又好味嘅創新菜式💯

🥢你今日飲左益力多柚子沙冰未呀?
沙冰隻杯係starwar圖案
飲落益力味幾重,有啲柚子味更fresh😋
  • 以為食緊片皮鴨比薩
2023-10-11 14 浏览
中秋假前,跟班同事一齊食飯當做節。去了銅鑼灣zip zip 食西餐,餐廳裝潢很有特色,有不少打卡位。美利堅合眾國草飼牛扒牛魔王的我至愛,牛扒要7成熟,重牛味,而且很嫩。朋友覺得牛肉煮得相當不錯,肉色亦是嫩紅的。仲有燒玉米,健康新鮮的沙律,脆卜卜的蝦片,最岩跟朋友一起分享食。黑松露手撕雞雞肉嫩滑,一大盤都夠同朋友食。雞肉撕得很碎,哈哈哈,每啖都有黑松露醬,加上蝦片,菇菌,增加口感。豆腐咖啡 豆腐味濃郁,襯得咖啡的甘味。豆奶正岩我,豆腐雪糕球,很別緻可愛。紫薯窩夫 自家製紫薯醬,紫薯蓉上鋪上玫瑰花瓣,雪糕及咸咸地既奶蓋。仲有其他好野食,大家機會再同朋友仔,老公撐枱腳先。

美利堅合眾國草飼牛扒

黑松露手撕雞

豆腐咖啡

紫薯窩夫
自家製紫薯醬,紫薯蓉上鋪上玫瑰花瓣,雪糕及咸咸地既奶蓋。

仲有其他好野食,大家機會再同朋友仔,老公撐枱腳先。

呢間ZipZip原來係前身Mamaday Cafe總店經裝修後重新命名嘅🤫裝修後玩味依舊,成間餐廳嘅設計同裝飾都色彩繽紛,搞怪得嚟玩味十足,超適合打卡影靚相📸🌟有蟹GO又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁麵🦀 $158意粉彈牙creamy,每啖都食到一絲絲蟹肉同蟹籽😋蟹膏就唔太食到,但有原隻蟹鉗都好滿足🤓🌟以為…食緊…片皮鴨比薩 $138好有驚喜嘅Pizza!!🤩個底係好薄好脆!上面有超多鴨肉絲同青瓜,配埋片皮鴨嘅甜醬真係勁有食緊片皮鴨嘅感覺😝最緊要係啖啖肉好足料!兩個女仔都輕鬆KO😌🌟各位觀眾,五條……薯條!(明太子)🍟 $48 (小)呢個明太子薯條絕對係我食過最好食嘅薯條!🥹❤️我哋淨係叫細份,但份量都好多🤣薯條熱辣辣炸起,上面係有一大坨,係一大坨明太子醬😍另外餐廳仲要怕唔夠醬咁再另上一杯明太子醬😋明太子醬鹹香味十足,而且好杰好濃郁,絕對唔係溝勁多忌廉嗰種!啖啖醬配薯條真係超滿足❤️😍明太子控不能錯過!🌟焦糖脆脆咖啡沙冰 $60呢兩杯野飲都好靚勁啱打卡✨🥰呢杯咖啡味較重,不過偏甜,上面仲有焦糖脆脆同oreo😋🌟花生醬咖啡沙冰 $60我見到有花生醬就即刻決定要叫😝飲落花生醬味真係好濃郁🤤不過咖啡味就

🌟有蟹GO又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁麵🦀 $158

🌟以為…食緊…片皮鴨比薩 $138

🌟各位觀眾,五條……薯條!(明太子)🍟 $48 (小)

🌟焦糖脆脆咖啡沙冰 $60

🌟花生醬咖啡沙冰 $60
我見到有花生醬就即刻決定要叫😝飲落花生醬味真係好濃郁🤤不過咖啡味就比較淡,但整體都係好飲✌🏻而且唔會覺得甜!
用餐优惠
試食活動
𓂌 𓂌 𓂌十月就是Halloween月份,就是搞鬼搞怪的Party Time!為大家推介一家新開幕的玩味餐廳。MAMADAY Cafe 團隊重新裝修位於銅鑼灣霎西街的餐廳,以「Zip Zip」為店名重新開放。保留色彩斑斕的裝潢主題,繼續玩味的菜式名稱,推出全新的特色 Fusion Menu。𓁻 Nothing special chicken wings $78必點推介!我們點了避風塘口味,雞翼炸得香脆不油膩,非常香口好吃!𓁻 求其是但乜都炸少少喇 $128好可愛的名字。炸物拼盤,有炸大蝦、炸魷魚圈、油炸鬼等,蘸茄汁或沙律醬都好吃。適合每樣都想試試的貪心鬼。𓁻 蒜蓉虎蝦pizza鍾意食就會鍾意食 $148個人私心推薦!對,鍾意食就會鍾意食。拉絲的芝士 pizza 令人食指大動,餅底薄脆,上面的蒜蓉虎蝦非常惹味,令人欲罷不能!𓁻 炒你帶子沙嗲香港製造蝦籽撈麵 $142很特別的fusion菜,蝦籽撈粗併配香煎帶子,粗麵有鹹香味沒有鹼水味,既香口又特別。𓁻 藍藍天空高掛我的夢 $86非常漂亮的打卡飲品。White rum 和 Gin 酒中加入 Lime、Rose 和梳打,甜甜的易入口。加入了

𓂌 𓂌 𓂌

𓁻 求其是但乜都炸少少喇 $128

蒜蓉虎蝦pizza鍾意食就會鍾意食
Nothing special chicken wings

𓁻 蒜蓉虎蝦pizza鍾意食就會鍾意食 $148

𓁻 炒你帶子沙嗲香港製造蝦籽撈麵 $142

𓁻 藍藍天空高掛我的夢 $86
非常漂亮的打卡飲品。White rum 和 Gin 酒中加入 Lime、Rose 和梳打,甜甜的易入口。加入了 Blue Carucao 所以是漂亮的藍色。

炒你帶子沙嗲香港製造蝦籽撈麵
求其是但乜都炸少少喇

𓁻 尤達的體液 $98
我的確因為這搞鬼名稱而點的。混合薄荷、檸檬汁、火龍果汁和 white rum 炮製的 Cocktail 是青綠色的,清新香甜,顏色的確像尤達的身體。杯子上還加了半個火龍果,其凹凹凸凸的外表真的令人聯想到尤達大師的頭,出奇地配合。

十分喜歡新店 Zip Zip 的標誌性玩味室內設計,幾乎每個角落都是打卡位。舊有招牌菜得以保留,新的 Fusion Menu 也帶來大膽創新的想法。特別適合年輕人聚會,趁着 Halloween和朋友去體驗一下吧。

藍藍天空高掛我的夢  +  尤達的體液

求其是但乜都炸少少喇
藍藍天空高掛我的夢  +  尤達的體液
  • 尤達的體液
2023-10-09 16 浏览
呢間餐廳好多打卡位,我同朋友黎到呢度覺得入面好靚,好多唔同既裝飾,千其百趣甘,午餐時間都幾多人,我地坐低左之後就叫左一份午餐,午餐選擇左三文魚牛油果pizza,跟餐仲配埋飲品black tea,仲有湯or salad揀好抵食,魷魚圈必食小食推介即叫即炸,pizza餅脆底,比平時食既薄身d,但又好脆甘,仲有可以額外再加一份甜品,窩夫甜品好靚,配埋雪糕球,紫薯仲要係好用紫薯肉整成紫薯蓉好健康,仲有牛扒配沙律塊扒好厚肉。

pizza餅脆底,比平時食既薄身d,但又好脆甘,

2023-10-08 17 浏览
今日同老公去zip zip 食午餐餐廳滿有色彩佈置 好多打卡位 環境舒適悠閑 食物水準高 甜品好出色午市價錢仲好合理Lunch Set湯或沙律+主菜+飲品南瓜湯夠濃郁沙律菜夠新鮮炸牛油果雲吞全日早餐 $128炸牛油果雪吞、蘑菇、蕃茄、腸子、炒蛋、沙律最驚喜係炸牛油果雲吞,第一次食呢種做法,好香脆可口,好啱我口味,All day 份量都好夠,好滿足有得食手打漢堡仲想點$88生菜、蕃茄、洋蔥、芝士、漢堡、秘製醬汁厚厚牛肉漢堡夠夠多汁 配上秘製醬汁 增加味道層次感,仲有香脆薯條 Belgium waffles (Caramel ) $48焦糖脆脆窩夫配海鹽雪糕 味道搭配好夾 至愛焦糖脆脆 一路傾計一路食 吾經唔覺清曬Honey lime soda熱咖啡
今日同老公去zip zip 食午餐

湯或沙律+主菜+飲品

南瓜湯夠濃郁
沙律菜夠新鮮
炸牛油果雲吞全日早餐 $128
炸牛油果雪吞、蘑菇、蕃茄、腸子、炒蛋、沙律

有得食手打漢堡仲想點$88
生菜、蕃茄、洋蔥、芝士、漢堡、秘製醬汁

Honey lime soda
熱咖啡