2021-09-15
🔺 White Hse. (銅鑼灣)首先,我要好多謝我老公肯同我黎,一打開門佢見到唔對路,但係冇諗住逃走😂😂🌸🌼🌻🌺🥀🌹🌷💐呢到真係比較適合女仔朋友閨蜜hi 下tea,興祝下生日,打下卡咁都幾開心❤️🔻二重奏忌廉煙肉芝士短管面($118)芝士份量都多既,少少煙肉調下味,味道岩岩好唔會過淡,好怕食到啲忌廉意粉但係個調味做得唔夠變相好淡,呢個就唔會啦,都算唔錯既。🔻香草芝士拿破崙煙肉蝴蝶粉($108)呢個主要係🍅味帶點香草提香,調味方面唔會好酸仲幾開胃,食落唔太多肉類感覺上都幾健康。🔻蝶豆花綠茶($45)飲落係帶點花蜜味既綠茶,清香帶少少甜好解渴,蝶豆花係杯飲品紫藍色既來源,本身唔帶味道既(但係唔適合孕婦飲嫁😯)。🔻草莓紅茶($45)🍓味好香,唔係藥水味,係新鮮水果味,配埋紅茶好夾,好fresh ,酸甜度都岩岩好,比較推薦呢杯😋好似特別d 同係出面少有d~總結:呢到地方唔選大,但每個位都係打卡位,都有預留阻少少空間比人影下相咁。食物味道都唔錯,係意粉比較偏硬身,唔係好岩我呢d 冇牙婆食😂下次我會帶姐妹黎👭🏻👭🏻
🌸🌼🌻🌺🥀🌹🌷💐
🔻二重奏忌廉煙肉芝士短管面($118)
🔻香草芝士拿破崙煙肉蝴蝶粉($108)
🔻蝶豆花綠茶($45)
🔻草莓紅茶($45)