2023-06-26
星期日既晚上唔算太多人 冇訂座一行兩人先拎票之後大約等三個字就可以安排入座Cafe地方闊落又唔少可以與貓貓互動嘅地方入餐廳前有提供鞋套同埋酒精搓手液 衛生做得好足入咗之後職員亦都會白紙黑字提醒顧客注意事項以保障貓貓 尤其是貓貓係比較容易受刺激嘅動物大家享受嘅過程亦都唔希望拎到貓貓受傷害場內有唔少貓貓 亦都有貓貓隱蔽嘅休息區基本上喺場內走動嘅貓貓都非常親人 唔少都會與人互動 俾人摸摸 更加見到有貓咪主動俾人抱講返食物先 對於以有貓貓為特色嘅寵物餐廳 佢哋所提供嘅食物質素十分之有驚喜 價錢亦10分抵食我哋叫了一份二人套餐另外再加小食同升級特色飲品 埋單都係$400左右明太子紅蝦蝴蝶粉醬汁濃郁 唔錯唔錯 餐湯同沙律不過不失Pizza十分足料 滿滿芝士 👍🏻見到隔離嗰台叫咗一份煎魚扒個賣相令人好心動 下次黎到一次要試下今次我地叫左凍泰式奶茶同埋凍伯爵茶鮮奶 泰式奶茶冇令人失望唯獨係凍伯爵茶鮮奶比較甜 甜味蓋過咗伯爵茶嘅香睇見隔籬枱叫咗一杯凍朱古力上邊仲有忌廉 好吸引基本上大多數嘅顧客都係家庭為主場內充滿小朋友無可厚非嘅係小朋友對於貓貓都表現得10分雀躍 但係經過今次之後都希望咁多位家長要識時
Cafe地方闊落又唔少可以與貓貓互動嘅地方
泰式奶茶冇令人失望
唯獨係凍伯爵茶鮮奶比較甜 甜味蓋過咗伯爵茶嘅香
睇見隔籬枱叫咗一杯凍朱古力上邊仲有忌廉 好吸引
基本上大多數嘅顧客都係家庭為主場內充滿小朋友
無可厚非嘅係小朋友對於貓貓都表現得10分雀躍 但係經過今次之後都希望咁多位家長要識時管教自己小朋友 有職員三番四次提醒小朋友唔好喺貓貓瞓覺嘅時候騷擾佢哋 好可惜嘅望住係身邊嘅家長扮睇唔到亦都扮聽唔到希望下次黎到唔會再見到同樣事情發生 父母有絕對嘅責任去指導自己小朋友
見到職員同貓貓互動當中見到職員都好有愛心 希望佢哋可以保持住呢份耐性 俾讚