2023-08-07
Booking早左到,因為request要較安靜位置,職員刻意安排左個角落位,感覺好體貼🥰。朋友未到齊,問職員可否周圍打卡?佢話隨便...當時都係得1、2枱客...食客漸多了,我哋都影左好多靚相,為免不打擾其他人,我哋都係番返坐位等食物。食物聞起黎好香,但食落就唔係非常出色,但都係好味,反而飲品較出色。進餐期間有啲意外:職員自動問需唔需要轉位?🤔奇怪...我哋10萬個為什麼...原來食客多左,職員怕環境太嘈,所以自動提出轉位...呢點真係意想不到的細心。職員不但有善、觀察力強,而且仲識攪氣氛,同食客吹水玩樂👍🏾👍🏾 另一意外係,職員話送杯特飲比我哋,初頭以為吹水唔抹咀,點知真係黎左杯靚靚玫瑰特飲,杯酒好有層次,再加上🌹畫龍點睛,把全個晚餐都提升到另一個level, 埋單發現杯特飲真係free左比我哋🥰🥰