2023-01-13
話說我一開頭成日以為呢間鋪頭叫咗 Two Idiots 😆,諗咗好耐點解佢要咁樣叫自己🤪,但原來係自己一直睇錯。🔆雙重芝士牛肉漢堡($8️⃣0️⃣)望落細細件,但食落份量都多。半溶既芝士包住兩層牛肉,牛肉好厚實,濃相對地都冇咁重口味,中和番,唔會太fresh啲。🔆脆香雞堡($6️⃣9️⃣)🔆佢塊炸雞好大件好厚實,但係唔會炸得好乾,食落仲有肉汁。其實我幾鍾意佢嘅包,因為佢既包有加牛油烘過,所以有少少脆🤓。我覺得呢款唔使加好多醬都已經好好食,估唔到加咗酸瓜都幾夾。🔆蕃薯條/洋蔥圈($3️⃣0️⃣)呢度嘅番薯條都切得比較大件少,所以炸得乾身又唔油膩,食落去冇油益味。🔆粟米濃湯($1️⃣5️⃣)跟餐嘅話就係加$15,佢呢個湯好濃好杰,好多粟米蓉,都幾真材實料,冬天飲好暖胃。有少少出乎意料,估唔到呢間漢堡店啲炸物都幾好食🤣,我仲好掛住佢啲蕃薯條同埋洋蔥圈!
🔆雙重芝士牛肉漢堡($8️⃣0️⃣)
fresh啲。
🔆脆香雞堡($6️⃣9️⃣)
🔆蕃薯條/洋蔥圈($3️⃣0️⃣)
🔆粟米濃湯($1️⃣5️⃣)