2006-05-22 7 浏览
真係好好食o既漢堡飽,用料十足,醬汁和配料也好食,d 牛肉係有肉汁o既,芝士好香,d 薯條都好好食,不過杯野飲就唔係好夠大杯。不過價錢又的確係貴左d ,可能係舖租貴啦!
真係好好食o既漢堡飽,
用料十足,醬汁和配料也好食,
d 牛肉係有肉汁o既,芝士好香,
d 薯條都好好食,不過杯野飲就唔係好夠大杯。
不過價錢又的確係貴左d ,可能係舖租貴啦!
2006-05-14 6 浏览
去灣仔看戲,之前在Pacific Place shopping+吃個quick supper,地點就在這裡。 大概因為出了名,這裡明顯地多了很多人,開始要找位及等餐了。我點了一個Mushroom Burger餐,又加$20轉了blueberry milkshare,等了約10分鐘食物才上齊。明明應該是即叫即製(還要等)的burger,不知何故不太熱,而且漢堡扒也失去了昔日的多汁...雖然它還是比麥記/Burger King好,但吃過95分的burger,重吃65分的burger的那種失落感,是大的。薯條很夠熱,只是它很少是我的心水;全餐最好的,還是milkshare,仍舊是那麼的香濃甜滑~ 人變世界變食物變,追求不變是有點傻。只希望你不要再變差~

人變世界變食物變,追求不變是有點傻。只希望你不要再變差~
2006-05-03 15 浏览
今日去開金鐘,試一試這間好評的burger店.我不食牛,所以要了chicken burger,$49一個餐,我不要soft drink要milk shake 加$20,再加extra muchroom and cheese又加多$20.但milk shake味道濃郁,好smooth很正,塊雞扒很juicy,正正,薯條連埋皮炸,又係剛剛整起熱辣辣,正正正.只係食呢三樣o野,但我已經飽到唔識郁!但$89真的很貴,很貴!!!
但$89真的很貴,很貴!!!
2006-04-26 13 浏览
前幾日tea time想食多d野 就去左呢到唔知係唔係唔好運的關係.儘管我等了十分鐘 但我的bcburger送上黎時只是微暖,chips都係暖暖地 49蚊價錢 跟機場的burgerking算是平起平坐. 但個人寧願俾多幾十蚊上去食dan ryan..
前幾日tea time想食多d野 就去左呢到
唔知係唔係唔好運的關係.儘管我等了十分鐘 但
我的bcburger送上黎時只是微暖,chips都係暖暖地
49蚊價錢 跟機場的burgerking算是平起平坐.
但個人寧願俾多幾十蚊上去食dan ryan..
2006-04-17 11 浏览
從來都唔鍾意食fast food,但呢到d burger就真係好好味番工之前一個人黎食,叫左1個mushroom combo set,另加10加cheese,同另加20改blueberry milkshake個burger大得驚人,cut開一半拎上手食D mushroom都多到did曬出黎,牛肉好多肉汁,面飽好軟熟,加埋d汁好味到唔覺自己食緊個burger,但食左半個就開始有點"仔"個blueberry milkshake又係正,加20都抵,滑到好似食雪糕咁,好明顯用新鮮blueberry整,有果肉味但d薯條就淋淋地,我諗唔係新鮮炸起,呢樣有d失望一個人食曬一個餐好嘔,食剩曬,下次要同男朋友黎食雖然有點貴,但一次半次無所謂啦

但d薯條就淋淋地,我諗唔係新鮮炸起,呢樣有d失望

一個人食曬一個餐好嘔,食剩曬,下次要同男朋友黎食

雖然有點貴,但一次半次無所謂啦
2006-04-15 8 浏览
一o向對得一塊薄薄的牛肉漢堡麭不感興趣。這裏就o岩曬胃口,塊牛肉差不多成吋厚,夾o向裏面D菜又新鮮,當你/妳order 時先至做個麭,所以D麵麭唔會死實實,塊牛肉咬落去又有肉汁,試過不是即刻食,過了幾個鍾叮o番熱o黎食,塊牛肉依然有肉汁,唔會乾曾曾,但D菜就保唔住啦,所以最好都係即刻食。還有粗look薯條及奶昔,薯條外脆肉軟,奶昔味道濃郁。食曬呢三樣o野,敢定飽到唔識郁。
一o向對得一塊薄薄的牛肉漢堡麭不感興趣。
還有粗look薯條及奶昔,薯條外脆肉軟,奶昔味道濃郁。
食曬呢三樣o野,敢定飽到唔識郁。
2006-04-05 5 浏览
今次食original個款,牛肉有肉味,唔同出面個D!!不過個汁我覺得雞個款好味D薯條都係咁正
今次食original個款,牛肉有肉味,唔同出面個D!!
不過個汁我覺得雞個款好味D
薯條都係咁正
2006-04-04 20 浏览
食左Chicken 個款,一打開個包d汁已經整晒落隻手到!!麵包好鬆化,配埋d汁正到爆。塊雞扒都幾大,不過就有d'霞'!!!食個包個時食到好狼狽,因為太多汁同大喇!!而薯條好好味..正正正
麵包好鬆化,配埋d汁正到爆。
塊雞扒都幾大,不過就有d'霞'!!!
食個包個時食到好狼狽,因為太多汁同大喇!!
而薯條好好味..正正正
2006-03-30 9 浏览
49蚊係m記食倒兩個餐有找,但係質素當然唔係果回事,個包即叫即整,牛肉唔係全熟真係o岩晒我口味,只係個包真係太大,我食起上黎幾論盡,舊大青瓜酸到飛起,不過又係正正o岩晒我喎,薯條連埋皮炸,又係剛剛整起熱辣辣,佢果度除o左有茄汁外仲有白酷供應,我覺得同d薯條都幾夾,食完個餐真係飽到行唔郁...
2006-03-27 8 浏览
睇雜誌介紹,去過兩次漢堡飽唔錯,係大個D同貴左D我最鍾意佢地既薯條好熱好好味試過叫雞柳,麻麻地
睇雜誌介紹,去過兩次

漢堡飽唔錯,係大個D同貴左D
我最鍾意佢地既薯條
好熱好好味
試過叫雞柳,麻麻地
2006-03-27 11 浏览
星期日諗住去金鐘UA睇戲,去到先知道裝修中,就叠埋心水去Triple O's食burger.2個人叫了2個餐:BC combo set + Mushroom combo set,個BC唔夠熱,而且塊肉冇乜肉汁,有d失望,另外個磨菇包,d磨菇味就有少少搶左塊肉味,不過好彩呢個包夠熱辣辣,好食好多.而薯條當然好味啦,因為連皮薯條係好食d,加埋d醋和茄汁仲好味,唔知係咪因為星期日炸定好多,有少少淋,不過我都接受到.總括黎講,呢餐都食得好滿足,好好好飽添.

總括黎講,呢餐都食得好滿足,好好好飽添.

(非会员)
2006-03-16 11 浏览
Visit several times....never dissapointed....mushroom combo for today's lunch ... excellant.....a bit pricey than mac but think that you have to pay double more if you are in american club or other hotel .... for such quality no complaints .....
2006-03-02 7 浏览
試過幾次都係BC burger, 今日就去試埋個Chicken Burger, 雞扒skin-free 同超大塊, double -sized than the bread itself!所以食個陣十分狼狽. 不過雞肉夠Tender. 正!
所以食個陣十分狼狽. 不過雞肉夠Tender. 正!
2006-03-02 7 浏览
今晚同老婆行太古廣場,諗住坐低慢慢嘆番個dinner的,點知突然有朋友叫開檯,所以計劃有變,草草食o的野就算,o拿o拿聲番屋企竹戰!久聞呢間快餐o的漢堡飽好食,今晚機會o黎啦.......因為唔太肚餓,所以只叫單飽- BC Burger.材料包括生菜,蕃茄,芝士,牛肉,煙肉同一片放在飽上的酸青瓜,當然唔少得沙律醬同茄汁.份量的確好大,比麥記的巨無霸還大很多.牛肉多肉汁,蔬菜料新鮮,麵飽又軟熟,差不多是一個無懈可擊的組合.雖然要$39一個飽,不過絕對物有所值!
久聞呢間快餐o的漢堡飽好食,今晚機會o黎啦.......
因為唔太肚餓,所以只叫單飽- BC Burger.
雖然要$39一個飽,不過絕對物有所值!
2006-02-11 0 浏览
前幾日我係lunch time食左個mushroom combo set<br />覺得無咁多o醬~總之唔會bid曬出黎果隻<br />今晚再去食唔知點解多醬左<br />個包仲好似特別大份<br />可能我加多左洋蔥啦<br />但今次係大份到連果塊煙肉都跌埋落地<br />另外~blueberry milkshake真係好味都無野講<br />唔太甜~果肉有果味~vanilla 同blueberry好夾<br />waiter都很專業~會主動幫你<br />fast food咁既服務態算係好好<br />但相對$都比同行高好多~我認為值囉<br />
覺得無咁多o醬~總之唔會bid曬出黎果隻<br />
今晚再去食唔知點解多醬左<br />