2025-04-29
經過見到呢間新開既cafe ,決定試下,呢間cafe裝修偏簡約木質風,一邊聽住佢柔和嘅音樂,一邊享受佢哋嘅美食同咖啡,彷彿好似放低左世俗嘅煩惱咁😇餐廳嘅選擇唔算好多,飲啡食all day breakfast 為主,仲有啲輕食,沙律,意粉同埋自家製蛋糕。◾️Treeco $58呢一杯係呢間Cafe嘅signature,以餐廳命名嘅一杯嘢飲,一定要試喇😌係一杯開心果奶蓋脆皮朱古力咖啡,開心果嘅堅果味濃,奶蓋口感細膩,杯邊朱古力脆皮加埋咖啡一齊飲幾得意,啱晒飲唔到苦咖啡嘅我◾️生椰拿鐵 $52椰香味加咖啡真係絕配,有咖啡嘅香味之餘仲有椰子味,佢哋互相嘅味道又唔會搶過,好飲◾️超級全日早餐 $138 呢個all day Breakfast超級豐富,有成10樣野食,食完好滿足,最特別係牛角包窩夫,外脆內軟,推薦第一時間食左先。◾️鮮茄辣肉醬蝦仁意粉 $88 呢款辣肉醬意粉幾惹味,食落辣辣地好開胃🤤
◾️Treeco $58
◾️生椰拿鐵 $52
◾️超級全日早餐 $138
◾️鮮茄辣肉醬蝦仁意粉 $88
呢款辣肉醬意粉幾惹味,食落辣辣地好開胃🤤