2016-08-22 799 浏览
星期六上完早課想搵個lunch 食下再去電腦展~以往去開大王東街嘅,一係諗起食小菜,一係諗起食咖哩。自從囍帖街重建之後,多左好多食好西嘅地方,但你話想塭個地方chit chat 下休息真心唔多。。。所以依家開左cafe...價錢唔貴之餘又坐得舒服,份量適中,傾下計食到下午兩點幾先走。我見佢夜晚啲steak 同Dessert 都好似唔錯。下次try try

• 芝士肉丸意粉
  • 海鮮意粉
  • 波波冰檸茶(必試)
2016-08-17 553 浏览
尋晚2個人去左Tic Tac Toe食飯叫左兩個set dinner餐湯有誠意主菜:1. five cheese pizza 芝士味唔會太濃烈 味道剛剛好2. Tomato seafood with squid ink pasta 食完唔會成口墨汁 海鮮好足料餐飲:1. 隨心 黎左杯rose latte 好香既花香味2. Purple potato latte 味道淺左少少 可以再濃啲甜品:水果拼盤送既 好窩心 環境舒服 談心確係一個好地方老闆招呼周到 每樣食物都介紹得好詳細值得再去
尋晚2個人去左Tic Tac Toe食飯
叫左兩個set dinner