2025-08-22 198 浏览
the corner coffee係灣仔行去會展/政府合署條橋對面, 成日都會經過其實之前都去過幾次, 上一次約埋成班fds 黎傾trip schedules, 呢度好坐亦有好多人黎做野.pasta 亦好食隔左個幾月再黎擴大左. 中間變左幸福書店收集舊書, 環境更闊落舒適 All Day Breakfast簡單ADB 可以睇到係咪用心做, 呢度ADB 真係每樣都好得炒蛋炒得剛剛好, 濕潤軟嫩, 炒雜菌加蒜粒炒香, 煙三文魚鹹香剛好肉質細緻, bacon 香脆 , 仲有重薯味好粉嘅薯角sourdough, 烘得外脆而上面仲塗上cream cheese 仲有點garlic 香, 連平時唔鐘意包都讚好吃salad dressing 黑醋和牛蜜糖芥末芝士漢堡Burger Bun 鬆軟, beef patty 牛味香濃, 配左新鮮veggies 同蕃茄等, 好食. 薯條即炸夠香脆配埋truffle mayo 好食朱古力威士忌蛋糕濃而不膩chocolate中再微有淡淡whiskey 酒香. 平時我最喜歡Basque Cheesecake 中心口感會特別creamy, 而呢件整個都保留到濕潤綿密

the corner coffee
係灣仔行去會展/政府合署條橋對面, 成日都會經過

All Day Breakfast
salad dressing 黑醋

和牛蜜糖芥末芝士漢堡

朱古力威士忌蛋糕

Hand Drip - 桂花香密
黎自Ethiopia 中Sidamo Bensa low temperature immersion natural processing 咖啡荳, 可能因此更保留荳原有風味.
以shakerato 呈, 上層係搖晃中嘅生產泡沫增加多一重滑順口感, 而帶好出桂花香.
另一同附上仲有張俾你jot coffee notes 小卡, 咖啡粉以便聞香味同一小杯Americano

Marshmallow Chocolate

• all day breakfast
行灣仔天橋見到好醒目嘅霓虹燈就會搵到呢間cafe,不過樓下大門感覺有少少似私人住宅,唔洗懷疑自己,撳個掣保安就會幫你開門㗎啦!入到去除咗食嘢都有唔少corners 等你發掘,有二手書有許願區,等嘢食咖啡到個陣可以周圍望下!忌廉蝦汁鮮蝦意粉 $128一入口俾個醬汁驚豔,蝦汁真係充滿海鮮香甜味,忌廉掛汁又令到個口感Creamy,完全忍唔住一口接一口,呢個絕對想再食多次!鮮蝦彈牙爽甜,有咬牙唔係雪藏霉蝦。和牛芝士漢堡 $162通常一望個包有冇烘下,就知間餐廳對漢堡重唔重視。呢個包烘得好香牛油味,和牛油脂香氣融合成個burger,肉質好好食!手沖咖啡 (糖炒栗子) $85我自己鍾意咖啡,但唔算非常講究。呢度上咖啡會有簡單介紹,非常認真又貼心。先有咖啡粉俾你聞下香氣,又有一小杯熱嘅原味俾你認識豆嘅味道。主角呢杯凍嘅,自己唔鍾意飲太酸,呢杯好中我口味,有香氣有甜味,層次豐富,口感好creamy 順滑。棉花糖朱古力 $53呢杯小朋友一定最愛,棉花糖多到有兩三層,朱古力順滑好飲,有得飲有得食。巴斯克芝士蛋糕 (威士忌朱古力) $62愛酒之人不容錯過,呢個蛋糕酒味算濃但拎到威士忌獨特嘅辛味,但又唔會令人

忌廉蝦汁鮮蝦意粉 $128

和牛芝士漢堡 $162
手沖咖啡 (糖炒栗子) $85

棉花糖朱古力 $53

巴斯克芝士蛋糕 (威士忌朱古力) $62
愛酒之人不容錯過,呢個蛋糕酒味算濃但拎到威士忌獨特嘅辛味,但又唔會令人覺得嗆口苦澀。蛋糕質地棉滑,作為一餐收結好圓滿!
2025-08-12
2025-08-19 194 浏览
文青咖啡店,環境舒服又夠chill亦有手工藝品賣 黑松露雜菌意粉 大啡菇    -上枱已經聞到超香黑松露味,意粉煮得啱啱好有咬口雜菌份量多又夠香,仲有大大隻啡菇juicy得嚟又入味。醬汁creamy但唔會膩每啖都食到濃濃松露香,真係忍唔住一啖接一啖澳洲和牛芝士汉堡配黑松露酱薯条    -一咬落去,和牛漢堡扒勁juicy,肉味濃得嚟又唔會太油煎得剛剛好,外層微脆,入面軟嫩仲有半溶芝士流落嚟🍔 跟餐嘅薯條都唔輸蝕,粗身脆口,熱辣辣,點埋黑松露醬勁正巴斯克流心芝士蛋糕    -芝士味濃到化唔開,質地creamy得嚟帶微微流心🍰 黑芝麻香氣超突出,同芝士出奇地夾仲有竹炭嘅微微炭香 面頭烤到微微焦香入面卻保持濕潤綿密,甜度剛剛好,完全唔膩口養生花草茶 美白花茶    -花香撲鼻,飲落好順喉,有淡淡菊花同埋其他白花嘅清香微微甜好潤喉,完全冇苦澀味。🌼 熱飲夠晒暖胃 暖身薑棗花茶     -一啖飲落去,薑味夠晒出但唔會辣喉,紅棗嘅自然甜味慢慢滲出,成個人都暖笠笠☕️茶底仲有淡淡花香平衡返,飲完成身鬆晒,寒底人士必試
文青咖啡店,環境舒服又夠chill
亦有手工藝品賣

黑松露雜菌意粉 大啡菇
  -上枱已經聞到超香黑松露味,意粉煮得啱啱好有咬口
雜菌份量多又夠香,仲有大大隻啡菇
juicy得嚟又入味。醬汁creamy但唔會膩
每啖都食到濃濃松露香,真係忍唔住一啖接一啖

澳洲和牛芝士汉堡配黑松露酱薯条

巴斯克流心芝士蛋糕
  -芝士味濃到化唔開,質地creamy得嚟帶微微流心
🍰 黑芝麻香氣超突出,同芝士出奇地夾
仲有竹炭嘅微微炭香 面頭烤到微微焦香
入面卻保持濕潤綿密,甜度剛剛好,完全唔膩口

養生花草茶 美白花茶
  -花香撲鼻,飲落好順喉,有淡淡菊花同埋其他白花嘅清香
微微甜好潤喉,完全冇苦澀味。🌼 熱飲夠晒暖胃

暖身薑棗花茶
茶底仲有淡淡花香平衡返,飲完成身鬆晒,寒底人士必試
2025-08-15
2K
嚟咗呢間喺灣仔嘅樓上咖啡店諗住舒舒服服食個晚餐兼飲杯咖啡🤣$138「日式蕎麥冷麵🍜配吉列炸蝦🍤」:蕎麥麵口感少少煙靭,蕎麥麵汁味道勁濃郁,一齊食好夾🤣;吉列炸蝦被厚厚嘅脆漿包住,炸到外邊脆卜卜夠晒香口🤣$118「無花果青提雜菜沙律🥗配意大利黑醋醬」加 $25「煙三文魚」:除咗新鮮爽脆嘅沙律菜仲有新鮮青提子、提子乾、車厘茄、無花果 等,仲加咗極大量甜甜哋嘅 意大利🇮🇹 Balsamic Vinegar,幾好食🤣$95 Columbia 芒果:咖啡豆係經過 Anaerobic Natural 方法處理,即係喺無氧環境中發酵咖啡豆,然後進行自然乾燥,呢種方法嘅靈感係嚟自釀酒技術,一般可以產生獨特嘅通常帶有果香或葡萄酒風味嘅咖啡🤣;呢杯咖啡有好香嘅芒果同埋可可味,中度烘焙,酸道足夠,口感非常乾淨,即係 very clean taste,中等長度 aftertaste,如果要簡單講就兩個字:好飲🤣$50 洛神花茶:用咗洛神花茶包有濃郁嘅洛神花味🤣$62「巴斯克芝士蛋榚」:勁 creamy 有頗為濃郁嘅伯爵茶香🤣
嚟咗呢間喺灣仔嘅樓上咖啡店諗住舒舒服服食個晚餐兼飲杯咖啡🤣

$50 洛神花茶:用咗洛神花茶包有濃郁嘅洛神花味🤣

2025-08-12
2025-08-12 450 浏览
來到位於灣仔的樓上Cafe,一進門先被咖啡香迷住了☺️the corner coffee 闊落富空間感,同時給人一種安穩的節奏:木桌有溫度,窗邊落光柔和,像特地留給慢下來的人🥰 點了招牌的 All Day Breakfast✅ 炒蛋做得剛好濕潤,像塗得開的雲🌟 炒雜菌鮮甜帶點焦香,咬起來有層次👍 煙三文魚鹹度克制、油脂細緻,和一旁的煙肉一軟一脆,口感對比很討喜🤗 酸種麵包烤到邊緣微脆,酸香撐起整盤的結構,拿來裹著炒蛋或墊菇都順口😘 什菜沙律是清爽的休止符,把油脂和鹹香收一收,份量看似日常,實際吃完很滿足🥳 甜品選了竹炭黑芝麻巴斯克蛋糕✅ 外層深黑有張力,切開是濕潤的綿密🌟 黑芝麻的堅果香先行,接著是巴斯克特有的奶香與輕微焦糖氣,甜度收得乾淨,不拖尾也不膩口😋 那一點芝麻的微苦,像逗留在舌尖的小逗號,讓人忍不住再挖一口😘 配的是 Rose Latte🌹 玫瑰花香不是鋪天蓋地,而是輕輕搭在奶泡上,先聞後嘗😋 濃縮咖啡的厚度把花香穩住,甜度克制,喝起來乾淨清晰👍 和黑芝麻巴斯克一起,花香與堅果香互補,意外合拍❤️ 這裡還有個很可愛的巧思:免費許願木板🤩 客人可以自己設計、畫好後掛起來🌟 有簡單的

這裡還有個很可愛的巧思:免費許願木板🤩 客人可以自己設計、畫好後掛起來🌟 有簡單的塗鴉、有笨拙卻真誠的願望,抬頭一看就像翻別人的小日記😆
下午茶
2025-08-22 0 浏览
從行人天橋望過來,餐廳坐位闊落,感覺很輕鬆,所以決定一試。原來除了帶位之外,由落order至上餐,都是自助,似food court形式。餐具全是即棄,似外賣。我們order咗A, B & C餐,食物質素真的。環境是寬敞的,食物就真的差勁。
。環境是寬敞的,食物就真的差勁。
今日同大家分享一間喺灣仔嘅樓上cafe,諗住舒舒服服食個晚餐兼飲杯咖啡,點知質素高到嚇親我!🤣 絕對係隱世好店,性價比超高,食完真心想encore!👍🍝卡邦尼意粉卡邦尼醬超級creamy,掛滿每條意粉,食落滑溜得嚟又唔會太膩。煙肉煎得香脆,鹹香十足,同濃郁嘅芝士超夾!👏🍔和牛芝士漢堡配薯條🍟漢堡用上和牛製作,一咬落去肉汁爆發,牛味濃郁到不得了!🧀芝士香濃滑溜,同厚實多汁嘅漢堡肉完美融合。薯條即叫即炸,外脆內軟,仲熱辣辣,點埋茄汁真係無得頂!🤤🦐忌廉蝦汁鮮蝦意粉蝦汁鮮甜濃郁,忌廉嘅香滑同蝦味超match!大隻鮮蝦彈牙爽口,意粉煮得剛好,al dente口感滿分。每啖都充滿海洋鮮味,鍾意海鮮嘅朋友必試!🍕雜錦薄餅薄餅餅底脆薄,配料豐富,有辣肉腸、蘑菇、青椒等等。芝士鋪得滿滿,拉絲效果一流!🧀 味道香口,唔會太鹹,作為分享小食絕對合格有餘。🍫棉花糖朱古力飲品方面,呢杯棉花糖朱古力絕對係打卡首選!📸 朱古力香甜滑順,棉花糖輕盈綿密,慢慢融化之後增添咗甜蜜感。口感層次豐富,飲完成個人都開心晒!🥰總括來講,呢間咖啡店環境舒服,食物高質,價錢合理,絕對係灣仔區嘅隱藏小店!

🍝卡邦尼意粉

🍔和牛芝士漢堡配薯條🍟

🦐忌廉蝦汁鮮蝦意粉

🍕雜錦薄餅

🍫棉花糖朱古力

2025-08-20 0 浏览
📍和牛蜜糖芥末芝士漢堡個burger size份量好足食落塊和牛牛味好濃,配埋d生菜一齊食,正🤪薯條方面都係即叫即炸,配埋佢個黑松露醬一齊食係幾惹味🤣.📍This This Toast 揀左煙肉洋蔥醬夾蘋果 同 芝士忌廉洋蔥蝦同埋見呢間cafe 出名食bagel,所以都加左$8蚊轉講下兩款口味先💁🏻‍♀️第一隻煙肉洋蔥絕對係今日MVP煙肉 同 蘋果夾埋一齊食的感覺係咸咸甜甜咁,好fresh個洋蔥醬食落都好惹味第二隻忌廉蝦個醬汁都好濃郁蝦肉食落爽彈而個bagel食落口感係幾煙un鬆軟,唔錯😝.📍Hand Drip - 草莓夢露📍Marshmallow Chocolate前者有種獨有的草莓香氣對於B小姐黎講真係大開眼界跟飲味仲附有一杯仔原味咖啡粉等我地可以聞一聞個原味道真係相重沖擊😍.📍開心果巴斯克蛋糕相當重開心果味甜度都岩岩好食落仲有層巴斯克焦焦地的口感味道,是日另一MVP😋
📍和牛蜜糖芥末芝士漢堡
個burger size份量好足
食落塊和牛牛味好濃,配埋d生菜一齊食,正🤪
薯條方面都係即叫即炸,配埋佢個黑松露醬一齊食係幾惹味🤣

📍This This Toast
揀左煙肉洋蔥醬夾蘋果 同 芝士忌廉洋蔥蝦
同埋見呢間cafe 出名食bagel,所以都加左$8蚊轉
講下兩款口味先💁🏻‍♀️
第一隻煙肉洋蔥絕對係今日MVP
煙肉 同 蘋果夾埋一齊食的感覺係咸咸甜甜咁,好fresh
個洋蔥醬食落都好惹味
第二隻忌廉蝦個醬汁都好濃郁
蝦肉食落爽彈
而個bagel食落口感係幾煙un鬆軟,唔錯😝

📍Hand Drip - 草莓夢露
真係相重沖擊😍

📍開心果巴斯克蛋糕
相當重開心果味
甜度都岩岩好
食落仲有層巴斯克焦焦地的口感味道,是日另一MVP😋
2025-08-18 0 浏览
呢度打造成一個木系嘅文青空間,地方好寬敞,淨係open area大廳位置就已經有1000尺!👉🏻Hand Drip Coffee 揀左要Columbia-芒果,凍飲唔係落冰,咁就可以原汁原味!帶有濃厚甜度酸度嘅咖啡滑進喉嚨,同時咖啡香氣由口腔溜進喉頭,再揮發到鼻腔,香氣在口腔和鼻腔中循環不息,直到餘韻逐漸消散!真係非常岀色嘅手沖咖啡!👉🏻澳洲和牛蜜糖芥末醬芝士漢堡配黑松露醬薯條和牛肉質軟嫩juicy,油脂香氣濃郁,醬汁好夾!薯條金黃酥脆,而且份量多!👉🏻啖啖蜆肉辣味明太子意粉唔係好食得岀個辣,不過蜆肉真係超多,每啖都有,意粉亦煮得恰到好處!👉🏻開心果巴斯克蛋糕 (期間限定)蛋糕綿密厚實濕潤,最正係開心果嘅堅果香氣同顆粒感,層次豐富!👉🏻三花養顏花茶分別有金盞花、玫瑰花同金邊玫瑰,散發花香,入口溫潤柔和!仲有枸杞同紅棗,達到養顏又放鬆嘅效果!

👉🏻Hand Drip Coffee

👉🏻澳洲和牛蜜糖芥末醬芝士漢堡配黑松露醬薯條

👉🏻啖啖蜆肉辣味明太子意粉

👉🏻開心果巴斯克蛋糕 (期間限定)

👉🏻三花養顏花茶
2025-08-13 0 浏览
🔷🔶🔷灣仔café 有得睇書地方又大🔷🔶🔷⬇️睇內文食評同地址啦⬇️。‼️Follow me @pig_g_pig 睇多d食玩買資訊‼️👍🏻 有你地嘅Like & Share 係我繼續出Post嘅動力。灣仔呢個黃金地段,舖租貴就一定,所以好多小店空間都唔大,呢間café就醒,租樓上舖地方大好多,租金又無咁貴。對正灣仔地鐵條橋,坐係一個咁chill嘅地方,望住忙碌嘅人們行走,都不禁感嘆香港人嘅壓力,所以有時真係需要休息下,而去café都係一個好好嘅選擇,飲杯啡睇吓書甚至放空下。Cold Brew ($70)建議可以先試下原味,我揀左nutty,飲落無咁酸,鍾意嘅話可以倒落靚靚玫瑰花冰度一齊飲。養生花草茶($48)呢度仲有幾款養生花草茶,唔飲咖啡嘅人士可以試一試。和牛芝士漢堡($162)可以揀跟薯條或者沙律,由於漢堡係用和牛整,所以特別香。蜆肉明太子意粉($148)蜆肉多到嘅程度係,每一啖意粉都有蜆肉一齊食,明太子醬一啲都無過鹹,估唔到幾好味。開心果巴斯克($62)巴斯克蛋糕興左都好一段時間,食極都唔厭,呢個開心果味夠曬濃。@corner.coffee.co 。📍The Corner Coffee

🔷🔶🔷灣仔café 有得睇書地方又大🔷🔶🔷

⬇️睇內文食評同地址啦⬇️

Cold Brew ($70)

養生花草茶($48)
呢度仲有幾款養生花草茶,唔飲咖啡嘅人士可以試一試

和牛芝士漢堡($162)
可以揀跟薯條或者沙律,由於漢堡係用和牛整,所以特別香

蜆肉明太子意粉($148)

開心果巴斯克($62)
巴斯克蛋糕興左都好一段時間,食極都唔厭,呢個開心果味夠曬濃

@corner.coffee.co

📍The Corner Coffee (灣仔)
灣仔駱克道150-158號祥友大廈1樓
2025-08-04
用餐优惠
試食活動
2025-08-12 223 浏览
通常經灣仔地鐵站上咗行人天橋之後,都會見到呢間The Corner Coffee ,覺得感覺都好舒適呢日夜晚終於嚟試吓😊黑松露忌廉雜菌意粉 配蒜烤大啡菇 黑松露忌廉味道濃郁,個大啡菇好香好多汁,蒜香味剛剛好意大利粉軟硬程度都適中日式冷烏冬配吉列炸蝦 冷烏冬超煙韌,配合埋醬油加上少少Wasabi食好好味,夏天食超正!吉列炸蝦都外皮好香脆,隻蝦都幾大隻 iced Marshmallow Chocolate 紙杯好靚!加上棉花糖上層有烤一烤,聞到焦糖感覺,配合埋下便嘅朱古力飲香甜剛好凍竹炭黑芝麻latte黑芝麻超濃郁!好香好滋潤伯爵茶巴斯克芝士蛋糕茶味超級濃郁,伯爵茶柑橘味道好香,芝士蛋糕好綿密,好好嘅配搭😊開心嘅晚餐😊推介

呢日夜晚終於嚟試吓😊

黑松露忌廉雜菌意粉 配蒜烤大啡菇
黑松露忌廉味道濃郁,個大啡菇好香好多汁,蒜香味剛剛好
意大利粉軟硬程度都適中

日式冷烏冬配吉列炸蝦
吉列炸蝦都外皮好香脆,隻蝦都幾大隻

iced Marshmallow Chocolate
凍竹炭黑芝麻latte
黑芝麻超濃郁!好香好滋潤

開心嘅晚餐😊推介
2025-08-12 264 浏览
放工後搵到呢間coffee shop,地點雖然要上樓,但是一出地鐵站就到,十分方便,一個很chill既角落,和友人可以慢慢的談天說地 。餐廳偏向台式風格,枱之間非常有距離感,十分寬敞,還有寄賣,食食下野仲可以逛下 。蜆肉明太子意粉超多櫻花蝦和蜆肉,意粉柔韌帶彈性,明太子醬鹹香濃郁,蜆肉鮮甜多汁,好有海味,醬汁細膩又唔太膩,完美融合。和牛芝士漢堡薯條漢堡肉厚實多汁,和牛牛肉味濃郁,芝士香濃滑溜,薯條外脆內軟,配搭超級match!伯爵茶朱古力茶香醇厚,朱古力甜度適中,兩者結合帶有淡淡的伯爵芳香,好暖心。棉花糖朱古力滑順朱古力香甜,加上輕盈棉花糖,口感層次豐富又甜蜜。黑芝麻巴斯克芝士蛋糕芝士蛋糕綿密細滑,黑芝麻香氣濃郁,微微焦香帶出層次感,軟軟糯糯,甜度適中,完美ending 。

蜆肉明太子意粉

和牛芝士漢堡薯條

伯爵茶朱古力

棉花糖朱古力
滑順朱古力香甜,加上輕盈棉花糖,口感層次豐富又甜蜜。

黑芝麻巴斯克芝士蛋糕
  • 蜆肉明太子意粉
2025-08-10 187 浏览
這家店最初吸引我去是因為寵物友好,見到貓咪,店員不會來說,顧客也都很熱情。點餐比較貴,性價比並不太高,但是是好吃的,所以食物+環境享受的費用加起來也算是合理。吃過比較好吃的就是滷肉飯,挺正宗的台灣口味。蛋糕也不錯就是較貴。去過幾次,總體感受不錯,但我最後一次去正好是節假日。節假日被他們規定為繁忙時段,儘管當時店內一個人都沒有,我是第一個到的,他們也不允許我先坐下再點餐,一定要我付完錢(並且設置了比較高昂的低消)才讓我落座。所以我決定再也不會去這家店!
所以我決定再也不會去這家店
2025-08-10 252 浏览
我係睇過之前嘅評分,以抱着一個憧憬嘗試呢間餐廳,尋日喺音響展覽 所以特登去到灣仔Google Maps去搵呢間餐廳都唔難搵,因為佢喺2樓而且係不是直達係要經過內部電梯花咗5分鐘去搵入口。 上咗去先知道係self service 餐廳,係要掃Barcode訂餐。 我揀了全日早餐及一杯Americano等了大約15分鐘。 埋單總共210.…..全日早餐 $168, 份量給內容 我相信呢個價錢嘅一半可以有好多選擇 而且味道一般 仲要自己 self service. 環境不過不失 座位舒服度好普通真係唔值呢個價錢 😓😓😓

真係唔值呢個價錢 😓😓😓
2025-08-09
2025-08-10 259 浏览
今日經過灣仔搵嘢食,咁啱喺天橋見到隔離有間cafe,就去試下🤩。餐廳要入大廈再搭𨋢先去到🛗。澳洲和牛蜜糖芥末醬芝士漢堡 配黑松露醬薯條 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️漢堡好大個,好多餡🤣。塊和牛好香,加埋蜜糖芥末醬同芝士,令口感好濃郁。個漢堡好厚🍔,如果個口唔夠大,就要好似我咁逐層逐層食🤣。薯條嘅份量好多,炸得好脆🍟,黑松露醬都好香濃,點薯條好正🔥。啖啖蜆肉辣味明太子意粉⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️呢個意粉有驚喜!平時出面嘅明太子意粉會有好多忌廉,會好膩,但呢個完全唔覺得膩🍝!意粉撈埋明太子加櫻花蝦,賣相粉紅色,好靚💕。呢個意粉有超多蜆肉,多到數唔晒🤩,明太子嘅微辣,加埋櫻花蝦嘅鹹香,令人食到停唔到口🙈。伯爵茶巴斯克芝士蛋糕⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 芝士蛋糕質地細膩🍰,伯爵茶香好出,但又唔會俾芝士味蓋過,芝士同伯爵茶味都平衡得好好🔥Marshmallow Chocolate (Iced) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️朱古力上面鋪滿輕輕燒過嘅棉花糖,朱古力好香濃🍫。但如果叫熱飲會好啲,啲棉花糖就可以溶埋喺啲熱朱古力度🤤,凍飲就要分開食喇🥤。粉紅番石榴檸檬梳打⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️番石榴味好突出,檸檬梳打酸酸甜甜酸度,解渴又醒胃🥤,好有夏日嘅清新感🍋。呢度嘅食物全部都賣

澳洲和牛蜜糖芥末醬芝士漢堡 配黑松露醬薯條

啖啖蜆肉辣味明太子意粉⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
啖啖蜆肉辣味明太子意粉

伯爵茶巴斯克芝士蛋糕⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

粉紅番石榴檸檬梳打⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

呢度嘅食物全部都賣相好靚,打卡一流✨。下午茶過嚟食件cake,飲杯咖啡都好正💕。
澳洲和牛蜜糖芥末醬芝士漢堡 配黑松露醬薯條
啖啖蜆肉辣味明太子意粉