餐厅: The 5B Private Corner
资讯:

👩🏻‍💻今日入到黎荃灣西,發現同工廈既隱世美食都幾有緣份🤣🤣個friend介紹我黎食呢間,就入嚟食佢個牛肝菌忌廉意粉🍝🥰​​​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ 🍝五道菜晚餐🍝​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ 牛油法麭+廚師餐湯​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ 主菜​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ 精選蛋糕/雪糕+咖啡/茶​​🍝法國牛肝菌忌廉意粉晚餐 HKD$138​🌟超香嘅牛肝菌味,汁煮得好夠濃,意想不到唔多牛肝菌🥰💕除咗牛肝菌之外仲有雞髀菇、蘑菇,好多‼️好多‼️好多‼️🥰 👍🏻用料豐富,幾乎食每一啖,口感都有唔同嘅層次👍🏻💯意粉夠晒大碟,口感適中,都好掛汁,汁係晒底到,真係要撈勻食,就算好多汁都唔會覺得好膩🤤💯👍🏻​​🌟今晚個廚師餐湯係南瓜湯,南瓜味好濃郁,口感香滑,質感夠濃👍🏻😋​🌟牛油法麭香脆,唔乾身,都唔會好硬👍🏻🥰​​🍰朱古力心太軟配雪糕 晚餐+HKD$38​🌟到最後,我都忍唔住要叫個甜品食😋

🍝法國牛肝菌忌廉意粉晚餐 HKD$138​

🌟牛油法麭香脆,唔乾身,都唔會好硬👍🏻🥰​

🍰朱古力心太軟配雪糕 晚餐+HKD$38​
🌟到最後,我都忍唔住要叫個甜品食😋💕但最好係落單既時候叫,因為製作需時👍🏻😋超級好味,一啲都冇後悔嗌咗呢個甜品,心太軟做得非常之咁好💯💕🥰入口即溶又有厚實嘅口感,同雪糕一齊食又熱又凍嘅感覺真係令人驚艷,碟邊係用咗朱古力將來去畫咗花,設計別出心裁,雪糕口感軟滑,奶味濃郁,口感絲滑😋💯

✒️小記:地方闊落,環境舒適,服務殷勤💯👍🏻店內不同角落,置有不同擺設,坐唔同嘅位置都會感受到唔同既氣氛👍🏻💯燈光柔和舒適,真係一個private corner👍🏻食物味道高質👍🏻位置雖然係工業大廈內,但仍然keep住有人黎食晚餐👍🏻
2020-11-18
  • 法國牛肝菌忌廉意粉
  • 朱古力心太軟配雪糕
1K
2020-11-20 2423 浏览
今天被朋友帶了到荃灣工業區的其中一座工業大廈,他說有間餐廳挺好吃的所以帶我來試試。去到才發現原來我之前也來過,不過是吃另一間餐廳,想不到竟然同一座大廈也有那麼多好吃的餐廳呢!坐下以後,看完餐牌,發現叫套餐的性價比最高,有餐包,湯,主菜,甜品,還有飲品!一次過滿足了你所有的願望!所以我便叫了法式香草烤雞(半隻)配意粉,價值168元。牛油法包+餐湯這裡的牛油法包就沒有烘過的,所以吃起來是軟軟的,有麵包淡淡的香味,配上了牛油,是輕盈的開胃菜。今天的餐湯是南瓜湯,能喝到南瓜蓉,味道清甜可口!法式香草烤雞(半隻)配意粉這個雖然餐牌說要等40分鐘,但實際約20分鐘就送到了!這個烤雞應該是春雞來的,大部分的骨已經去掉了,所以可以很輕鬆就用刀切開。雞皮烤得超過鬆脆,吃起來完全不會有油膩感,不過就要留意的時候可能會有爆汁的機會!雞肉吃起來也不會乾,再配上旁邊酸酸甜甜的醬,更能去除本來的油膩感覺,雞肉更加好吃!旁邊還有沙津,配了柚子醋,份量挺多,吃起來很清新。最後是意粉,是香草蒜蓉牛油味的,味道很濃,十分惹味,意粉軟硬適中,很推薦選配意粉!甜品當天有4款可供選擇,3款芝士蛋糕,1款忌廉蛋糕,我個人喜歡忌廉

牛油法包+餐湯

甜品
當天有4款可供選擇,3款芝士蛋糕,1款忌廉蛋糕,我個人喜歡忌廉蛋糕多點就選了。這個忌廉蛋糕面上的是宇治抹茶味的忌廉蛋糕,配上香濃的牛油蛋糕底,中間還有點堅果碎,而且忌廉不會感覺膩,吃起來口感豐富,很好吃!這個蛋糕挺有特色的!

飲品
我就好普通地選了凍檸茶,挺大的一杯,不會太甜,正常水平!
2020-11-19
2020-11-20 454 浏览
店家位於工廠區較為偏僻但隱世店舖裝潢以木系為主,座位舒適寬敞窗邊更可以觀賞到荃灣的海景香煎慢煮西班牙黑毛豬配自家製蘋果醬 - $168廚師推薦慢煮效果八成熟,中間仍然透少少粉紅色,切開沒有血水滲出能有效保存肉質彈性和肉汁,口感更鮮嫩西班牙產的黑毛豬更肉質較鬆化,肉味也較濃自製果醬有小小顆粒,質感綿密細緻,感覺清新配清盈的柚子醋沙律及酥脆可口的香草薯條抹茶芝士蛋糕芝士蛋糕素來予人甜膩的感覺摻入抹茶粉將茶的甘香帶進芝士蛋糕味道融洽,亦平衝了滯膩感牛油法麭帶微微牛油香,外面質感酥脆和內裡軟熟南瓜湯口感綿密,充滿南瓜的香甜,很清爽凍檸水用上不鏽鋼環保飲管
店家位於工廠區較為偏僻但隱世
店舖裝潢以木系為主,座位舒適寬敞
窗邊更可以觀賞到荃灣的海景
香煎慢煮西班牙黑毛豬配自家製蘋果醬
香煎慢煮西班牙黑毛豬配自家製蘋果醬

香煎慢煮西班牙黑毛豬配自家製蘋果醬 - $168
能有效保存肉質彈性和肉汁,口感更鮮嫩
西班牙產的黑毛豬更肉質較鬆化,肉味也較濃
自製果醬有小小顆粒,質感綿密細緻,感覺清新
配清盈的柚子醋沙律及酥脆可口的香草薯條

芝士蛋糕素來予人甜膩的感覺
摻入抹茶粉將茶的甘香帶進芝士蛋糕
味道融洽,亦平衝了滯膩感
牛油法麭

牛油法麭
帶微微牛油香,外面質感酥脆和內裡軟熟

南瓜湯
口感綿密,充滿南瓜的香甜,很清爽
凍檸水

凍檸水
用上不鏽鋼環保飲管
2020-11-19
2020-11-17 94 浏览
柴灣角街喺荃灣傳統嘅工業區,完全想像唔到呢度會有一間咁特別嘅Cafe!朋友飲過呢到既咖啡話好好飲,今日就入嚟望住個海景試試佢!-❣️香草薯條🍟薯條新鮮熱辣,面頭撒有香草碎,亦都食得出有落鹽調味,配合佢自家製嘅千島蛋黃醬甜甜酸酸咁,茄汁都唔使落!🤪好好食!連佢隔離嘅沙律菜都係好新鮮,完全唔苦唔澀!-❣️果仁碎朱古力布朗尼好精緻既brownies,店家好細心咁將brownies分成咗《一口size》,每一舊嘅面頭都鋪滿着焗杏仁,趣卜卜既口感連埋中間軟身香濃既朱古力brownie簡直一絕!不過佢配襯左個朱古力雪糕就甜咗少少🤏但整體都係一道非常好食嘅甜品!-❣️熱榛子鮮奶咖啡☕️(右)朋友大推呢杯咖啡!一飲之後發現佢嘅奶非常柔滑,syrup嘅份量唔會太多而蓋過咖啡香,奶泡打得細密輕實,配合靚靚拉花,非常好👍-❣️熱情果菠蘿梳打🍸(左)見到明顯既分層,成個感覺都好熱帶!飲落去有啲似fruit punch🤪不過係靚仔版!-環境方面非常寧靜,望住個海可以靜靜地欣賞成個晚餐!侍應嘅服務亦都好好,有禮貌又快手!呢間小店非常推介俾大家🤟🏼

❣️香草薯條🍟

❣️果仁碎朱古力布朗尼

❣️熱榛子鮮奶咖啡☕️(右)

朋友大推呢杯咖啡!
❣️熱情果菠蘿梳打🍸(左)
環境方面非常寧靜,望住個海可以靜靜地欣賞成個晚餐!

侍應嘅服務亦都好好,有禮貌又快手!
呢間小店非常推介俾大家🤟🏼
2020-11-16
$100 (其他)
2020-11-16 126 浏览
LUNCH 冇帶飯又唔想出去食, 想起好耐冇食過The 5B Private Corner O既BURGER, 於是透過外賣APP 叫外賣啦! 今日好好彩, 銓通唔算多人等LIFT! 平日呢個大廈D LIFT 好慢, 要等好耐先可以搭到, 好令人卻步。拎完外賣又好好彩咁岩有LIFT, 好快就可以返到公司享用午餐。一打開外賣包裝好好, 完全冇漏, 讚! 蜜糖芥末醬菠蘿雞扒漢堡 - 呢個漢堡係我最喜愛, 叫親外賣都會漢堡, 因為堂食好貴, 但外賣只要$50。成個漢堡都厚身, 基本上唔能夠一口食晒。包好特別, 有點點香草, 好鬆軟。雞扒好厚好滑, 仲夾住沙律菜。薯條份量都不少, 係我鍾意O既粗薯條。好味! 其實成個餐份量好大, 如果食晒係超飽, 連埋飲品都只係$56。超級抵! 不過杯咖啡就好一般, 希望可以改善下!

一打開外賣包裝好好, 完全冇漏, 讚!

薯條份量都不少, 係我鍾意O既粗薯條。好味!

蜜糖芥末醬菠蘿雞扒漢堡

不過杯咖啡就好一般, 希望可以改善下!
即磨咖啡 (熱)
2020-11-03
外卖自取
2020-11-16 90 浏览
#foodhkdiscoverer黃店_荃灣💛—法國牛肝菌忌廉意粉($138)🍝 聞落去好香牛肝菌味🤫 意粉上面都有好多菇同牛肝菌🍄 好足料🥰 意粉彈牙有咬口🤤 撈勻個味啱啱好😋唔會太咸👍🏻 可以啖啖都有齊菇同意粉🤩 意粉汁食落好creamy🥛同意粉prefect match 🙌🏻 值得一試😎😎—香煎慢煮西班牙黑毛豬配自家製蘋果醬($168) 個dinner set 係5 course menu🙈跟牛油法包🥖廚師餐湯🥣主菜🍛甜品同飲品🧃個廚師餐湯係羅宋湯🍲味道無咩特別😬不過就好足料🤩個牛油法包係淋身不過有咬口嘅😝小編幾鍾意🤭個黑毛豬煎得好香🤤雖然賣相唔係好靚😂不過個味道彌補返🙈個豬排切落去好多汁😙好嫩滑🤫點d 自家製蘋果醬酸酸甜甜幾特 別😳令個肉味更加突出😉豬排大大塊CP 高💫甜品方面有朱古力芝士蛋糕同埋抹茶芝士蛋糕🤩兩個個芝士味都好突出😙口感好creamy😳好邪惡不過好好食🙈—香煎廣島蠔🦪($38) 單點原價$68 3隻🥺 跟餐變$38 3隻🤨 幾抵食👍🏻 所以叫嚟試吓🤓 隻蠔幾新鮮同juicy🤪 調味啱啱好🥳 表面脆pop pop😋 入面竟然一D都唔乾😍 真心推介🥰—Match
#foodhkdiscoverer黃店_荃灣💛

Match latte (跟餐 -50% ➡️ $19) 綠茶味好濃😳有小小苦😝 不過撈埋啲牛奶飲就啱啱好🤭唔會死甜🤪

Rose lychee soda (跟餐 -50% ➡️ $18)🥤 賣相好吸引🤓 有原粒荔枝同玫瑰花瓣🥀聞落去好香玫瑰花味🤤 飲落唔會死甜👍🏻 荔枝味同玫瑰味好夾🥳 小編都幾鍾意🥰

價錢: 💋💋💋💋
味道:💋💋💋💋
抵食:💋💋💋💋
環境:💋💋💋💋💋
. ——
地點:The 5B Private Corner (荃灣)
地址:荃灣柴灣角街38-40號銓通工業大廈5樓B室
營業時間:12:00-22:00
2020-11-16 78 浏览
講開工廈餐廳 通常諗起觀塘區 唔跟朋友去荃灣工廈尋寶 都唔知道嗰邊嘅水準一樣高-🐷#香煎慢煮西班牙黑毛豬 ($168) 慢煮除咗牛扒之外 黑毛豬都可以 調味之後 加上橄欖油同迷迭香 焗爐用60度溫度慢煮兩個鐘 慢工出細貨 賣相同味道都唔錯 外皮微焦有香草幽香 肉質鮮嫩 肉汁仍在 醮啲自家製蘋果醬 味道更豐富 呢個主菜可以配香草薯條或意粉 食完成份 非常飽肚-🍹#荔枝梳打荔枝汁味道淡 荔枝香味唔明顯 主要都係梳打水同甜槳 嗜甜嘅朋友應該鍾意-📍#The 5B Private Corner (荃灣)荃灣柴灣角街38-40號銓通工業大廈5樓B室

🐷#香煎慢煮西班牙黑毛豬 ($168)

🍹#荔枝梳打

📍#The 5B Private Corner (荃灣)
荃灣柴灣角街38-40號銓通工業大廈5樓B室
2020-11-09 139 浏览
返工做嘢咁辛苦,放工就會唔想自己煮喇。所以同個fd 去吃東西,佢㨂左黎呢間荃灣ge cafe.一上到嚟睇,咦,原來我有黎過的。但果次都係跟人去,完全冇記到餐廳個名。只係記得上次d 下午茶好好食。今次嚟食晚餐。叫咗佢個set,包左餐湯餐飲主菜同甜品紅湯配蒜蓉包蒜蓉包唔算太脆,怕熱氣嘅人啱食.紅湯個樣都靚,有蕃茄味,質地水狀。重有好多菜喺入面tim叫咗杯熱檸茶,增加維他命C❤️慢煮煎封鴨脾配自家製無花果醬鴨髀仲係充滿肉汁,啲肉唔乾唔鞋口。鴨皮薄,有油香之餘又唔油膩。仲有幾舊香橙,香甜味可以消除食鴨髀嘅罪惡感。雖然睇落只係得一隻鴨髀,但係都飽肚嫁綠茶芝士蛋糕好靚呀唔會太甜,滿足。綠茶粉比例條配得好好,食到綠茶味之餘又會食到芝士味。呢度有好多board game. 平時同fd gathering 都可以黎呢度. 食完野坐喺度玩得耐都唔會俾人趕走
返工做嘢咁辛苦,放工就會唔想自己煮喇。
所以同個fd 去吃東西,佢㨂左黎呢間荃灣ge cafe.

今次嚟食晚餐。叫咗佢個set,包左餐湯餐飲主菜同甜品

紅湯配蒜蓉包

叫咗杯熱檸茶,增加維他命C❤️

慢煮煎封鴨脾配自家製無花果醬

綠茶芝士蛋糕好靚呀

2020-11-05
📍位置有d偏僻, 喺荃灣西站行過嚟約12mins, 當係飯前做下運動啦🤣 🧩見到有幾枱客人玩board game, 以玩board game為主嘅cafe嚟講, 佢嘅質數算唔錯~~ Dinner set可以食到好飽, 慢慢坐🤭 店員話吧檯窗邊位置, 天光嘅時候可以遠眺荃灣海景㗎~ 🍴晚餐set: 餐湯, 法包, 主菜, 甜品, 咖啡/茶 💰HK$138 - $268 ➕ 10% 服務費 🍝 蒜香辣椒海鮮意粉 (HK$138餐) 蝦彈牙, 意粉al dente, 炒得乾身, 如果多啲蒜片洋蔥粒重味少少仲好 (我係濃味人😆) 🥧 甜品當日有抹茶芝士或者抹茶忌廉~ 我揀咗前者, 抹茶味幾出, 芝士唔算太濃 (所以唔滯🤭), 整體唔會太甜‼️

🍴晚餐set: 餐湯, 法包, 主菜, 甜品, 咖啡/茶
💰HK$138 - $268 ➕ 10% 服務費

羅宋湯(配法包)

蒜香辣係海鮮意粉

抹茶芝士蛋糕, 熱檸茶
  • 抹茶芝士蛋糕
2020-11-06 195 浏览
男朋友呢排成日都ot 唔得閒同我食飯咁就約朋友食飯 傾下計但晚飯時間好難舒舒服服坐低慢慢傾又search 下 有無啲神秘角落Google map話西鐵站行過黎要12mins朋友帶我shortcut 8-10mins內就行到😂😂😂餐廳以木系為主題 俾人感覺好溫暖我諗冬天黎 一定會覺得暖立立😊😊但我一黎到就睇中左佢啲 board game🥳🥳🥳Dinner係set dinner 5道菜即係 湯+包 + main + drink + dessert 我叫左G 朋友就要F價錢黎講 算好抵食 岀面餐廳 呢個價錢 多數無dessert 湯係紅湯茄膏味唔會好濃 唔會好刺激加上有好多蔬菜 👍🏻👍🏻👍🏻蒜蓉包牛油好夠 唔算烘到好脆不過我就係鐘意唔脆既包🥳🥳🥳🥳香煎慢煮西班牙黑毛豬配自家製蘋果醬 + 薯條黑毛豬本身就好食 所以話用料真係好重要薯條係肥短薯條唔會好油 唔會炸到硬 份量都幾多下再配沙律菜同蕃茄仔 食完一解油膩 perfect 👍🏻煎封慢煮鴨腿配自家製無花果醋 + 薯條呢款係朋友叫既 佢分左少少鴨腿俾我好好食呀😋😋😋好軟熟 又有一層鴨油 好滿足 好juicy 抹茶芝士蛋糕🍰唔會甜 岩晒我呢啲唔太
男朋友呢排成日都ot 唔得閒同我食飯

仲有雪糕 or 加錢轉其他甜品

熱檸茶 + 凍檸水

成功教識左呢個人同我玩😂😂😂
2020-11-05 188 浏览
-#oldszefood #CCBinTsuenWan #黃店-我自己真係對工廈既cafe情有獨鍾🥰 朋友介紹話荃灣西附近既工廈有好多高質黃店cafe 決定去試下😋地點都夠哂private下🙈 出左西鐵站之後仲要行多5-7分鐘到 但google map下應該okay🙊-環境冇令我失望 餐廳枱唔算好多 但坐得好舒服 窗可以望到少少海景😍 仲有d board game 玩下😚-🍴巴拿馬火腿蘆筍忌廉汁燴飯 ($148)份量唔算太多 但味道確實唔錯 不過如果個parma ham 係冷盤擺係面會好食d🙈 Rating:6️⃣/🔟-🍴香煎西班牙黑毛豬($168)黑毛豬有驚喜 本身自己唔係好中意食豬 但佢煎得岩岩好 唔會太un 好有肉味 幾香口 而且仲有蘋果醬同芥辣😋 點蘋果醬會fresh d冇咁濟🤪Rating: 8️⃣/🔟-🍴跟餐加配 黃金廣島蠔($38)炸得好香口 唔會好熱氣 亦唔會太多粉 極推👍🏻Rating: 🔟/🔟-🌟成個dinner set 包湯, main, 甜品仲有野飲😍 甜品仲有自家製cheesecake-The 5B Private Corner (荃灣)📍荃灣柴灣角街38-40號銓通

🍴巴拿馬火腿蘆筍忌廉汁燴飯 ($148)
Rating:6️⃣/🔟

🍴香煎西班牙黑毛豬($168)
Rating: 8️⃣/🔟

🍴跟餐加配 黃金廣島蠔($38)
炸得好香口 唔會好熱氣 亦唔會太多粉 極推👍🏻
Rating: 🔟/🔟

The 5B Private Corner (荃灣)
📍荃灣柴灣角街38-40號銓通工業大廈5樓B室
2020-11-05 118 浏览
🏠以私人角落命名,果然是一個舒適的環境😴座位闊落,仲有書睇📖,如果我早啲來,出面玻璃窗可以望到海景Tim🌊🌶蒜香辣椒海鮮意粉$138炒香的蒜片和辣椒乾相當惹味,細嚐可以感受到羅勒的清香,材料簡單卻很惹味👍🏻加上足料的青口🦪和蝦🦐,不錯呢🤤🍰抹茶芝士蛋糕隨餐附上,本來沒有特別期望,但是很好吃😍芝士味相當濃郁,口感也是很厚實,加上抹茶淡淡的清澀苦味,一點都不膩😋.另隨餐附上:🥖牛油法包🍲廚師餐湯🧃凍檸茶

🌶蒜香辣椒海鮮意粉$138
加上足料的青口🦪和蝦🦐,不錯呢🤤

🍰抹茶芝士蛋糕
隨餐附上,本來沒有特別期望,但是很好吃😍
另隨餐附上:

🥖牛油法包
🍲廚師餐湯

🧃凍檸茶
2020-10-29
2020-11-04 101 浏览
最近工作非常忙碌,所以放工就自已一人,嚟到「The 5B Private Corner」食吓嘢,放鬆一下 餐廳位於荃灣柴灣角街38-40號銓通工業大廈5樓B,cafe佈置簡約,採用木製餐台,入到嚟感覺非常舒適,另外呢度放多款board game,同朋友嚟食下嘢,玩下棋盤遊戲,真是可以玩足一晚 晚餐,包有主、餐湯、牛油法包、甜品、飲品(以半價優惠,可轉特色飲品) 香煎慢煮西巴牙黑毛豬(配自家製蘋果醬+芥末籽芥醬)~表層微微煎過可鎖著肉汁,切開肉質呈現淡淡粉紅,入口超柔軟多汁,厚切黑毛豬扒,口感豐富,蘸蘋果醬一齊食,酸酸甜甜,可中和肥膩感,再加上芥末籽芥醬,令層次更豐富 日式芝士餅~扎實香甜,入口柔軟綿滑 ,芝士味香濃 凍冬薑檸檬蜜~好香冬薑味,入口有點薑辣味,酸酸辣辣,可暖身又滋潤

日式芝士餅~扎實香甜,入口柔軟綿滑 ,芝士味香濃

• 香煎慢煮西班牙黑毛豬配自家製蘋果醬
1K
2020-11-02 77 浏览
-又是吃素肉的日子加埋是太飽的呢牛油法包+餐湯好夠牛油而且包好脆餐湯係羅宋湯 味道唔會過鹹蜜糖芥茉素牛肉漢堡(薯條+沙律)菠蘿芝士素牛肉酸瓜生菜絕對係一個好足料嘅漢堡唔好以為素牛肉唔會飽係好飽呀薯條係粗薯條而且份量唔少有點可能唔飽仲有個餐後甜品可以揀蛋糕或者雪糕我見佢啲蛋糕咁靚好飽我都想食蛋糕日式芝士抹茶芝士朱古力芝士抹茶忌廉其實我好想試吓佢個抹茶忌廉但無奈地我真係好飽 所以揀咗細件嘅芝士蛋糕好少見到有抹茶味嘅呢款芝士蛋糕好自然地叫咗 佢就好似日式芝士蛋糕變咗抹茶味 唔錯唔錯 仲要餐配都睇得出有心機擺設
又是吃素肉的日子

但無奈地我真係好飽
所以揀咗細件嘅芝士蛋糕
好少見到有抹茶味嘅呢款芝士蛋糕
2020-10-31 150 浏览
忙左成日放左工,唔想再對住人,想一個人清靜一下和逃避世界一下,所以來到荃灣工廈食晚餐。一個人座係窗邊位望住荃灣海邊叫了一份Set Dinner,, 就是⚛蜜糖芥末素牛肉漢堡(配香草薯條及田園沙律)仲有牛油法包+廚師餐湯 +朱古力芝士蛋糕+凍檸茶。平時我好小食素,但今次來點一次特別的, 估唔到呢個 素牛肉漢堡食落同真牛肉一樣咁都係好 juice, 牛油法包焗得好香脆,用來點一點什菜湯幾好, 香草薯條用上粗薯條咬落特別唔同, 朱古力芝士蛋糕做得唔太甜濃郁岩我口味,食完再飲兩口凍檸茶滿足哂。對住海景嘆完美味的burger🍔,可以忘記一切。

對住海景嘆完美味的burger🍔,可以忘記一切。