2023-11-24
形點輕食之選💯😋尼間韓國野真心大推!好多人覺得環境打卡靚 = 未必好食,其實真係唔一定😆尼間真心好食既👍🏻近近地打個靚卡 食飯一流~特色飲品除左好靚之外,仲好好飲😂❤️濟州柑橘乳酷好好飲,柑橘同乳酪完美配搭,清甜解膩😗成個柑橘擺上去勁吸晴😂❤️抹茶柑橘蜜露冰最愛尼杯,上面個柑橘沙冰好綿密,無論係溝落野飲定就咁用匙食兩啖,都好fresh好清新👍🏻諗唔到抹茶同柑橘可以咁夾~💯水原式牛肋骨醬 無骨炸雞半份已經好大份🫣仲有埋薯條食,$108真係抵到爛!每件都炸得岩岩好,醬汁適中唔會太多,食到個醬既味之餘,亦可以食到炸雞本身個香味🤤同埋想講真係好滑!💯烤大骨牛小排每一舊都肥瘦適中,牛味好濃好香!而且唔會靭一啖肉配一片蒜真係好正啊😍😍💯山薊菜大蜆意粉大蜆堅大😂唔係得個講字,隻隻蜆都好肥美👍🏻同埋尼隻扁意粉夠哂掛湯,每條意粉都奶香味十足黎得Terrace in seaside一定會叫甜品💕今次叫左柑橘窩夫伴雪糕🧇除左好好好食同好好好靚之外,唔知講咩好建議大家一定要試下😗窩夫夠香脆,甜度岩岩好,食完會好回味❤️
特色飲品除左好靚之外,仲好好飲😂
❤️濟州柑橘乳酷
❤️抹茶柑橘蜜露冰
諗唔到抹茶同柑橘可以咁夾~
💯水原式牛肋骨醬 無骨炸雞
半份已經好大份🫣仲有埋薯條食,$108真係抵到爛!
每件都炸得岩岩好,醬汁適中唔會太多,
💯烤大骨牛小排
每一舊都肥瘦適中,牛味好濃好香!而且唔會靭
一啖肉配一片蒜真係好正啊😍😍
💯山薊菜大蜆意粉
大蜆堅大😂唔係得個講字,隻隻蜆都好肥美👍🏻
同埋尼隻扁意粉夠哂掛湯,每條意粉都奶香味十足
黎得Terrace in seaside一定會叫甜品💕