2024-01-15
Terrace in seaside 地址:九龍灣偉業街33號德福廣場1期1樓F11號舖Lunch俾我搵到間性價比極高嘅餐廳😍熊仔頭螄蚶拌飯🥘$188螄蚶肥瘦適中好新鮮,泡菜味入晒去個螄蚶到😙,啖啖都食到辣辣地,超岩撈飯食😌,好開胃,正。愛心傳播飯卷🌯$98愛心卷好大大份,件件餡料都好豐富😆。傳統韓式黏身飯卷質感再沽上少少麻油香氣,加上爽脆醃蘿蔔和雞蛋,食落啖啖都好爽好新鮮好惹味,簡直係傳統韓國風味呀,正~👍Cloudseeker彩雲窩夫🧇$118即叫即製大大窩夫再配上濃厚忌廉;和柑橘😍,成個窩夫都變得非常立體,好靚好岩打卡。窩夫好脆好香蛋味🥰,配埋啲柑橘,清甜度岩岩好☺️,好好食,正。Care-a-lot彩虹樂園蛋糕🍰$68彩虹樂園蛋糕外實內濕軟,啖啖都突出牛油的濃香味味,而且食落去唔會過甜😏,口感好特別好正。濟州柑橘乳酪🍹$68柑橘乳酪外表好吸引好可愛,打卡一流🥰。粒粒柑橘果肉混合埋啲乳酪,酸酸甜甜真係好開胃,好清甜,正🤣。Starbuddies 紫薯南瓜冰🥤$52紫薯南瓜冰三層顏色得非常立體,好靚好岩打卡😜,每一口咬落真係好似食緊超級濃郁嘅紫薯和南瓜乳酪味😍,真係清新好好食,鍾意飲
地址:九龍灣偉業街33號德福廣場1期1樓F11號舖
Lunch俾我搵到間性價比極高嘅餐廳😍
熊仔頭螄蚶拌飯🥘$188
愛心傳播飯卷🌯$98
Cloudseeker彩雲窩夫🧇$118
Care-a-lot彩虹樂園蛋糕🍰$68
濟州柑橘乳酪🍹$68
Starbuddies 紫薯南瓜冰🥤$52
紫薯南瓜冰三層顏色得非常立體,好靚好岩打卡😜,每一口咬落真係好似食緊超級濃郁嘅紫薯和南瓜乳酪味😍,真係清新好好食,鍾意飲乳酪味嘅朋友仔一定要試下呢一間🥳。