2023-07-12 69 浏览
位於九龍灣磨菰湯無骨豬扒雞肉牛油果醬意粉日式芝士茘枝凍餅参加九龍灣國際展貿中心一個大型聚會,中午路過地下21-23號舖,望見一所園林裝飾兼且優雅舒適的西餐廳,於是二話不說便進入去,坐在玻璃大幕牆的四人枱,一邊品嘗午餐一邊瀏覽户外街景,確實雙重享受!餐前的磨菰濃湯入口甘美,箛味厚濃,鹹度洽到好處,好好飲,想安哥!點了B餐:美國雞肉忌廉牛油果醬意粉,鷄肉質地滋味,牛油果好rich,意粉柔軟但彈牙,值得大家品嘗。G餐:加拿大無骨猪扒配薯條,猪扒肉味香濃,滋味爽口。薯條香味四溢脆卜卜,食指大動。甜品:芝士茘枝凍餅,凍餅有茘枝味加埋芝士味,雙味合壁,有鹹有甜,十分匹配!天下無敵!用3個字綜合這頓午飯:大快朵頤!!

加拿大無骨猪扒配薯條

用3個字綜合這頓午飯:
大快朵頤!!

加拿大無骨猪扒配薯條
2023-07-12 14 浏览
主菜 🍱 Set F澳洲盲曹魚柳伴西西里蜆肉汁 配意粉先黎是日餐湯,係蘑菇蜆肉湯,好足料,夠晒味,唔會好膩👍🏻魚柳好滑,有淡淡黑椒味,亦有蕃茄蜆肉汁配埋,好夾,好Juicey 意粉好有咬口,唔會太林亦有配菜,幾新鮮成個餐都好高質!Set H紐西蘭牛西冷Medium 配薯條加咗個生蠔x2,都算唔錯西冷唔會好韌,有牛味薯條都好脆👍🏻甜品:日式柚子芝士餅&日式藍莓芝士餅柚子嗰個好fresh,亦唔會好膩飲品:熱澳式鮮奶咖啡flat white 熱泡沫咖啡拉花好靚😃呢度嗰隻咖啡豆都幾好飲!呢度除咗有好嘢食,仲可以玩下野,亦都可以包場搞party,係一個好地方。
主菜 🍱

Set F澳洲盲曹魚柳伴西西里蜆肉汁 配意粉

先黎是日餐湯,係蘑菇蜆肉湯,好足料,夠晒味,唔會好膩👍🏻
意粉好有咬口,唔會太林
亦有配菜,幾新鮮
成個餐都好高質!

Set H紐西蘭牛西冷Medium 配薯條

加咗個生蠔x2,都算唔錯
西冷唔會好韌,有牛味
薯條都好脆👍🏻

甜品

日式柚子芝士餅&日式藍莓芝士餅
柚子嗰個好fresh,亦唔會好膩

飲品:

熱澳式鮮奶咖啡flat white
熱泡沫咖啡
拉花好靚😃呢度嗰隻咖啡豆都幾好飲!

2023-07-09 25 浏览
搬黎啟德,經常去九展食飯,今日就試下呢間新開晚親子Cafe,餐廳分為兩邊,一邊係有玩樂區,有得食又有得玩,好適合小朋友黎開Party,另一邊就係氣氛浪漫既Cafe區,裝修風格優雅,主打即開生蠔是日餐湯:蘑菇湯食得到香濃既洋葱、和杏鮑菇打碎而成紐西蘭牛西冷配薯條  ($146)5成熟嘅西冷係最完美嘅熟度軟腍唔靭.依然留有豐富肉汁 加拿大無骨豬扒配飯  ($150)豬扒煎得夠淋但係唔肥 咬落去都幾Juicy藍莓芝士餅 (+$24)Cheese Cake 口感幼滑好Creamy碟上添上糖漿同生果,賣相唔錯凍柚子蜜 (+$8)凍咖啡 (+$8)
是日餐湯:蘑菇湯
食得到香濃既洋葱、和杏鮑菇打碎而成

紐西蘭牛西冷配薯條  ($146)
5成熟嘅西冷係最完美嘅熟度
軟腍唔靭.依然留有豐富肉汁

加拿大無骨豬扒配飯  ($150)
豬扒煎得夠淋但係唔肥 咬落去都幾Juicy
藍莓芝士餅 (+$24)

Cheese Cake 口感幼滑好Creamy
碟上添上糖漿同生果,賣相唔錯
凍柚子蜜 (+$8)
凍咖啡 (+$8)
2023-07-03 52 浏览
今日同朋友去九展睇show,show前去左Su Casa食個飯。餐廳分兩邊,每邊空間感都十足, 一邊係普通餐廳坐得好舒服,另一邊有boardgame和足球機,啱晒小朋友黎玩! 主食款款都好吸引, 仲有好多小食和甜品可以加配!是日餐湯 餐湯係栗米湯,入口好綿,栗米味濃郁!紐西蘭牛西冷配意粉 $138牛扒揀左5成熟, 肉質好軟腍,牛味幾濃郁。配菜有烤咗脆肉瓜、茄子和蕃茄,全部好juicy! 意粉另外用碗上,配返牛扒個燒汁好好食!加拿大無骨豬扒配薯條 $118無骨豬扒啖啖肉,肉質細嫩易咬開。薯條好香脆,真係食唔停口!精選生蠔4隻 (+$48有兩隻)Africa Rock 生蠔,剛剛返貨,新鮮即開,海水味較淡,肉質爽甜,入口好清新。鮮果杯 (+$22)有多款新鮮水果,士多啤梨、哈密瓜、藍莓、菠蘿、火龍果和提子,好fresh!荔枝玫瑰芝士餅 (+$28)有驚喜! 荔枝和玫瑰味好香,荔枝果肉增加口感! 藍莓芝士餅 (+$24)帶有香濃芝士味又不會太油膩,配上藍莓和香脆牛油餅底,層次感豐富!凍焦糖咖啡 / 熱榛子咖啡 (+$12)無論係凍定熱,咖啡都入口香醇,呢餐好享受好Relax!

是日餐湯

餐湯係栗米湯,入口好綿,栗米味濃郁!

紐西蘭牛西冷配意粉 $138

加拿大無骨豬扒配薯條 $118

無骨豬扒啖啖肉,肉質細嫩易咬開。薯條好香脆,真係食唔停口!

精選生蠔4隻 (+$48有兩隻)

鮮果杯 (+$22)

荔枝玫瑰芝士餅 (+$28)

有驚喜! 荔枝和玫瑰味好香,荔枝果肉增加口感!

藍莓芝士餅 (+$24)

凍焦糖咖啡 / 熱榛子咖啡 (+$12)

無論係凍定熱,咖啡都入口香醇,呢餐好享受好Relax!
2023-07-01 781 浏览
👍🏻位於九龍灣一間好有質素嘅親子餐廳👍🏻我位於九龍灣展貿地下,竟然有一間親子餐廳,入邊有唔同嘅board game,空間夠闊落,唔單止滿足到小朋友,因為食物質素仲要好好😍我哋今次叫咗兩個午餐,再加左一啲小食🔥紐西蘭西冷扒配薯菜~$138~鮮果高纖燕麥杯~$28~生蠔(2隻)~$48~粟米餐湯~榛子咖啡~$12(呢塊西冷牛扒好有肉味,配嘅薯菜都好適合我嘅胃口😆,仲要薯條係粗薯條,仲有椒鹽,炸得剛剛好👍🏻,我哋另外加咗高纖燕麥杯同埋新鮮運到嘅生蠔,呢度嘅生蠔真係必點,好有蠔味好新鮮😋)🔥低溫焗美國雞嫩胸伴牛油果合桃羽衣甘藍藜麥沙律~$98~炸水牛芝士條~$22~生蠔(兩隻)~$48~荔枝玫瑰芝士餅~$28~士多啤梨果茶~$10(呢個慢煮雞胸真係必推介👍🏻用慢煮棒50至58度去低溫慢煮,非常嫩滑多汁😆廚師仲要最後輕輕煎外層👍🏻,沙律菜都絕對唔馬虎,羽衣甘藍沙律菜非常新鮮,再加埋牛油果🥑食完成個餐完全冇罪惡咁,荔枝玫瑰芝士餅好香玫瑰味)我哋每個餐都加咗幾樣嘢食,覺得非常超值👍🏻推介❤️
👍🏻位於九龍灣一間好有質素嘅親子餐廳👍🏻

我哋今次叫咗兩個午餐,再加左一啲小食

🔥紐西蘭西冷扒配薯菜~$138

~炸水牛芝士條~$22
~生蠔(兩隻)~$48
~荔枝玫瑰芝士餅~$28
~士多啤梨果茶~$10

我哋每個餐都加咗幾樣嘢食,覺得非常超值👍🏻推介❤️
  • 慢煮美國雞嫩胸配羽衣甘藍牛油果藜麥沙律
  • 生蠔
᪥這間餐廳很有特色,餐廳分為兩部份,一部份是只用餐區,另一部包括玩樂和用餐區。大人小朋友可以各取所需,這裏有各種小朋友玩意,今次跟小朋友來試試。一坐下侍應遞上顏色筆和填色紙,很細心。᪥這裏設有兒童套餐,自助點餐可以自選車仔盤的顏色用作兒童餐,我為女女選擇了粉紅色。C餐是芝士通粉加有牛油粟米泡芙,份量十足。᪥因為選擇在玩樂區享用午餐,為方便收拾,這邊會使用即棄餐具。頭盤是南瓜湯,當中可以喝到南瓜蓉,自己選擇了紐西蘭牛西冷,五成熟的牛扒入口juicy, 而且嫩滑,小朋友也喜歡吃,香脆炸薯條,鬆脆可口,還加入了一些翠玉瓜茄子蕃茄配菜。᪥主菜後甜品西柚芝士蛋糕,芝士味香濃,當中帶又柚子味,酸酸甜甜,蛋糕容易在口中溶化。᪥小朋友在玩樂的時候,大人可以在這裏輕輕鬆鬆嘆番杯latte,咖啡味香濃配有簡單拉花,真是一件美好的事,無論大人和細路也可以輕鬆享受午餐。

2023-06-25
隔左一段時間,又會想再去 E MAX 既Su Casa, 因為真係好好玩,好開心同埋好FREE 既感覺,而且職員都好親切,完全令你同小朋友都會好開心既一入場就送氣球,仲有唔同款既卡通人物俾你揀,真係好正~你可以揀自助區或者餐廳區食野,其實帶住小朋友,又真係想去自助親子區,有得玩又FREE~一入到去,真係好多野玩,兩個小朋友都開心到不得了,牛脷濃汁意大利飯:牛脷正而且汁濃郁紐西蘭牛西冷:食牛既就真係會愛上,一流呀~兒童餐: 炸魚薯條和熱狗腸片芝士通心粉牛油粟米和燒波蘿,粟米香甜,燒波蘿酥脆, 熱狗腸片 全部都係小朋友既最愛,全部都食曬落肚,好滿足。兩份水果杯:又健康又多野玩完全可以消磨成個下午~完全掂,一定會再來!

一入場就送氣球,仲有唔同款既卡通人物俾你揀,真係好正~

一入到去,真係好多野玩,兩個小朋友都開心到不得了,

牛脷濃汁意大利飯:牛脷正而且汁濃郁

紐西蘭牛西冷:食牛既就真係會愛上,一流呀~

兩份水果杯:又健康又多野玩
完全可以消磨成個下午~完全掂,一定會再來!
兩份水果杯
牛脷濃汁意大利飯
紐西蘭牛西冷
兒童餐: 炸魚薯條和熱狗腸片芝士通心粉
题外话/补充资料: E MAX 既Su Casa真係好好玩,
2023-06-24
兩份水果杯
牛脷濃汁意大利飯
紐西蘭牛西冷
2023-06-26 70 浏览
Su Casa喺EMAX入面既親子餐廳。佢嘅設計好獨特,分開普通進食區 和 類似Party Room咁樣既玩樂的小角落,有好多玩具可以玩樂同埋交流。啱晒一家大小或者朋友聚餐。野食好多樣化,味道又好好食。我哋首先嘗試咗牛脷濃汁意粉,牛脷好軟嫩,汁又好濃郁,同埋意粉一齊食真係好好味。小朋友揀咗炸魚薯條同埋熱狗腸片芝士通心粉。炸魚好香脆,通心粉又好彈牙,芝士味道香濃,啱晒小朋友食。份量亦都好足,佢哋都食得好開心。我揀咗紐西蘭牛西冷,份量十足,牛肉好嫩滑,佐料新鮮,西冷汁又唔會太油膩。小朋友嘅餐點有牛油粟米同埋燒波蘿,粟米香甜,燒波蘿香脆,佢哋都好鍾意。最後我哋又揀咗兩份水果杯,新鮮嘅水果片同埋濃郁嘅酸奶好清新解渴,甜而唔會太膩。Su Casa啱晒一家大小同埋朋友聚餐,菜式選擇多,份量又足,味道都好好食。設計又有趣,價錢又唔貴。

2023-06-26 50 浏览
上次同仔仔經過九龍灣E Max俾足球機同大帳幕⛺️吸引咗梗係要入去試吓喇😍由於仔仔而家已經食好多嘢我哋一人叫咗一個set lunch😎每個餐都有跟餐湯同飲品👍🏻🌟煙三文魚香草忌廉闊條麵🌟澳洲大啡菇黑松露忌廉意大利飯忌廉闊條麵香草味夠濃🌿夠哂creamy意大利飯黑松露味好香✨我哋都食得好滋味😋仔仔加咗個New York Cheese Cake添仲話好好味自己食哂成件😆食飽飽就去咗玩足球機咁啱仲有幾位小朋友可以一齊玩玩得好刺激好緊張🤩除咗足球機仲都好多好玩遊戲仔仔仲玩到唔捨得走仲問我下次幾時嚟添😎
上次同仔仔經過九龍灣E Max

玩得好刺激好緊張🤩

除咗足球機仲都好多好玩遊戲
仔仔仲玩到唔捨得走
仲問我下次幾時嚟添😎

‼️ 適合一家大小吃的家庭式餐廳‼️•除咗普通餐廳area , 隔離都有一個地方係可以慶祝生日,同埋有魔術表演~ 🪄* ① [ 蟹 肉 蟹 籽 蕃 茄 忌 廉 意 粉 ]|每個套餐都有飲品和湯附送(pq´v`*)♪當天是南瓜湯 和 菠蘿有機奇亞籽綠茶// 無糖茉莉花茶。超級推薦 「 菠蘿有機奇亞籽綠茶 」,唔會死甜,飲落去仲好清新!蕃茄味好濃,每條意粉都好掛汁。蟹肉份量,亦都好多。唔會話好油膩,喺健康嘅感覺,真係適合一家大細🤭|𓋪8/10·② [ 澳 洲 大 啡 菇 黑 松 露 忌 廉 意 大 利 飯 ]|黑松露味道濃郁。意大利飯嘅飯粒唔會太硬,粒粒分明。不過略嫌食食下,有啲飯粒會特別粗糙。|𓋪7/10•Su Casa (Kowloon Bay)Shop 21-23, G/F, Kowloon Bay International Trade and Exhibition Center, 1 Trademart Drive, Kowloon Bay

‼️ 適合一家大小吃的家庭式餐廳‼️

① [ 蟹 肉 蟹 籽 蕃 茄 忌 廉 意 粉 ]

|每個套餐都有飲品和湯附送(pq´v`*)♪
當天是南瓜湯 和 菠蘿有機奇亞籽綠茶// 無糖茉莉花茶。
蕃茄味好濃,每條意粉都好掛汁。
蟹肉份量,亦都好多。
唔會話好油膩,喺健康嘅感覺,真係適合一家大細🤭|
𓋪8/10

|黑松露味道濃郁。
意大利飯嘅飯粒唔會太硬,粒粒分明。
不過略嫌食食下,有啲飯粒會特別粗糙。|
𓋪7/10

Su Casa (Kowloon Bay)
2023-06-22 49 浏览
好新又好多玩具,岩哂小朋友黎食!食物質素都好好同好抵食✅好豐富美味嘅兒童餐,有唔同選擇芝士通心粉同埋拿破崙雞肉意粉,阿女成兜食晒,個餐仲有章魚小丸子同粟米,仲配埋橙汁,$68✅大人餐我哋叫咗西冷扒,西Number一啲都唔啱,仲配兩款醬汁 (芥末同燒烤汁),個餐仲包一杯好健康嘅嘢飲,菠蘿有機亞麻籽茶,茶味好清新✅最特別係見到小朋友就會有波波,同埋點完兒童餐會有一次扭蛋機會,阿女喺度又食又拎✅呢度好新,同埋有好多設施俾小朋友玩,打卡都一流
好新又好多玩具,岩哂小朋友黎食!
食物質素都好好同好抵食

✅好豐富美味嘅兒童餐,有唔同選擇

✅呢度好新,同埋有好多設施俾小朋友玩,打卡都一流
🔸加拿大無骨豬扒配意粉 $118🔸紐西蘭牛西冷配薯條 $138🔸精選生蠔2隻 +$48🔸美國嫩雞胸 +$32🔸森林莓果茶 +$10🔸凍榛子咖啡 +$12-星期日去EMAX商場行吓Outlet,就喺度揀咗間西餐廳食lunch。依間Su Casa仲係一間親子Friendly嘅餐廳,仲有一半場地係劃分成俾小朋友玩嘅區域,見到在場嘅小朋友都玩得好開心呢~我揀咗Medium Rare嘅西冷牛扒,煎得剛剛好,肉質非常嫩。男朋友就揀咗豬扒配意粉,豬扒調味恰到好處,肉質較厚實。另外set lunch我哋用優惠價加配咗兩隻生蠔,有淡淡嘅海水味好新鮮,蠔身都好飽滿~仲加咗低溫焗雞胸,厚得嚟好多汁,一啲都唔嚡,好好補下蛋白質💪🏻
🔸加拿大無骨豬扒配意粉 $118
🔸紐西蘭牛西冷配薯條 $138
🔸精選生蠔2隻 +$48
🔸美國嫩雞胸 +$32
🔸森林莓果茶 +$10
🔸凍榛子咖啡 +$12

男朋友就揀咗豬扒配意粉,豬扒調味恰到好處,肉質較厚實。

2023-06-18 59 浏览
👧🏻😋👅🍽✨九展高質抵食西餐😋-Su Casa🇭🇰 九龍灣展貿徑1號E-Max 國際展貿中心地下21-23號舖 🇭🇰-🦄今晚viutv有活動, 成個e-max都充滿左粉紅色神徒同深藍色unicorn; 好彩早食晚餐都唔使等位🦄Su Casa有兩邊好多位, 一邊係普通餐廳setting, 另一邊係好似party room咁有boardgame, 足球機同D打卡位🦄Set menu main course唔算好多款, 但款款都好吸引, 仲好有多小食/甜品可以加配-🐓 🥗 低溫焗美國嫩雞胸伴牛油果核桃羽衣甘藍藜麥沙律 $98💯諗住食light d點知沙律都勁大碟, 但質素都好有驚喜, 最後一條菜都冇剩☺️💯有柚子, 南瓜, 羽衣甘藍, 多款沙律菜, 藜麥, 蕃茄, 核桃, 當然唔少得一球牛油果, 加埋個柚子醋汁酸酸甜甜勁fresh💯個嫩雞胸又係必食, 真心係我食過咁多低溫雞胸最滑既一次, 係裡裡外外都好smooth, 仲超大塊😆-🥩 🍝 細西蘭牛西冷意粉 $138✨QR code落單有得揀牛扒熟度, 切開係完美紅紅地, 西冷有少少筋位但肉質都好軟腍✨side dish雜菜全部都落左少少黑椒焗左
👧🏻😋👅🍽✨
九展高質抵食西餐😋
Su Casa

🐓 🥗
低溫焗美國嫩雞胸伴牛油果核桃羽衣甘藍藜麥沙律 $98
低溫焗美國嫩雞胸伴牛油果核桃羽衣甘藍藜麥沙律

🥩 🍝
細西蘭牛西冷意粉 $138
✨side dish雜菜全部都落左少少黑椒焗左, 又juicy又入味; 意粉另外用碗上稍乾, 但撈返牛扒個燒汁就岩岩好

🧀
脆炸水牛芝士條2件+$22
💯熱辣辣脆卜卜, 其實我飲埋個湯攤凍左少少先食, 但都有少少拉絲; 水牛芝士好香濃

🍰
荔枝玫瑰芝士餅 +$28
✨呢款menu冇但QR code落有得揀; 落單點左叫起後上, 唔係全舊都係芝士蛋糕, 有少少海綿蛋糕係中間食落冇咁漏
✨食到有真荔枝果肉🥰 相反玫瑰味就唔算出, 不過面頭放左D玫瑰花瓣聞到都好香🤭

🍵
菠蘿有機奇亞籽綠茶 餐飲
💯QR code另外可選無糖有機奇亞籽綠茶, 方便唔食菠蘿既客人; 呢杯唔使加錢反而汽水/檸茶果D要加$6, 真係冇理由唔飲🤣
💯綠茶底唔澀, 有菠蘿粒同奇亞籽, 每吸一啖都好多野咬😆 連埋菠蘿粒總體都唔算甜, 好味
🍲
椰菜花湯 餐湯
✨set menu係寫是日餐湯, 所以店員上菜都有介紹係椰菜花湯
✨打到好綿但都taste到少少椰菜花同洋蔥碎, 欣賞佢濃郁但唔太鹹
低溫焗美國嫩雞胸伴牛油果核桃羽衣甘藍藜麥沙律
Su Casa店舖裝修好靚😍位置都容易搵到👍🏻好方便比媽媽有機會休息下 Set Menu 有多款選擇🤩仲有附送菠蘿有機奇亞籽綠茶👍🏻想飲其他飲品都可以加$6-12就可以揀其他唔同飲品☺️ 惠顧套餐仲可加配其他美食👍🏻我地一黎到就見到門口有生蠔🦪😍做緊買一送一優惠‼️咁抵當然加生蠔食啦🤪+$48 精選生蠔2隻 🦪我地叫兩個套餐叫晒生蠔🦪😆揀左兩款唔同味道😋店員有禮好細心講解每款生蠔食既先後次序,同講佢地有咩分別👍🏻Africa Rock 南非🇿🇦睇落大大隻已經流晒口水🤤呢款食落去海水味少啲,比較清甜,我本身好鍾意食帶少少甜生蠔🦪Solie Manger 法國🇫🇷呢款呢一望落去生蠔個邊位已經好唔同,食落去好正,第一啖海水味好濃,再食落去蠔味好出,好特別🤪食完4隻都唔夠喉要再叫多4隻🤭跟住叫左杯咖啡☕️好嘆好享受😚好鍾意佢用藍色杯裝咖啡,感覺好Relax 😌B.煙三文魚香草忌廉闊條麵佢擺盤好靚😍煙三文魚闊條麵都好入味😚因忌廉汁整得好Creamy 可以掛到闊條麵👍🏻H.紐西蘭牛西冷配薯條🍟估唔到佢地好認真好問幾成熟👍🏻👍🏻黎到都好大碟😆食落去牛味都幾重,配埋醬汁食好惹味😋除左牛扒好味佢地既配菜都唔錯

Africa Rock 南非🇿🇦

Solie Manger 法國🇫🇷

食完4隻都唔夠喉要再叫多4隻🤭

B.煙三文魚香草忌廉闊條麵
H.紐西蘭牛西冷配薯條🍟
估唔到佢地好認真好問幾成熟👍🏻👍🏻黎到都好大碟😆食落去牛味都幾重,配埋醬汁食好惹味😋除左牛扒好味佢地既配菜都唔錯👍🏻尤其是個烤蕃茄🍅好甜好多汁🤩仲有佢地個是日餐湯好好飲南瓜湯😍好濃郁好鍾意❤️
細佬小朋友當然揀佢地最鍾意既兒童餐啦👦🏻
佢地好細心仲可以揀唔同顏色嘅車仔食盤👏🏻男仔女仔都可以揀自己鍾意食既餐啦☺️

細佬揀左兒童餐 B
(炸魚薯條,牛油栗米,菠蘿片,橙汁)
每個小朋友都鍾意食,一黎到就好開心話好靚呀樣樣都好似好好味😋急不及待就攞薯條食😆阿媽見佢咁好味咁都忍唔住攞黎食下🤭
門口食完飯仲有得扭蛋,店員會有coin比小朋友
佢地呢間親子餐廳除左食物好味之外,佢餐廳有分兩區域,一邊係淨坐食區,食下野,另一邊係Party Room區可一邊食一邊玩遊戲!❤️照顧到大人細路需要👍🏻👍🏻
見到佢地仲有得包場開party🎉
咁大個場又有野玩又有美食,價錢仲好優惠👍🏻真係好心動💗

之前呢個位置間餐廳叫INN而家改咗名但入面嘅裝修同埋餐牌都同以前差唔多朋友喺附近工作耐唔耐就過嚟呢間食午餐啲午餐幾有質素All day breakfast好大份 經常食唔晒每個午餐都送一杯飲品包括果茶如果叫咖啡就要另加錢
之前呢個位置間餐廳叫INN
而家改咗名