2023-06-25
‼️ 適合一家大小吃的家庭式餐廳‼️•除咗普通餐廳area , 隔離都有一個地方係可以慶祝生日,同埋有魔術表演~ 🪄* ① [ 蟹 肉 蟹 籽 蕃 茄 忌 廉 意 粉 ]|每個套餐都有飲品和湯附送(pq´v`*)♪當天是南瓜湯 和 菠蘿有機奇亞籽綠茶// 無糖茉莉花茶。超級推薦 「 菠蘿有機奇亞籽綠茶 」,唔會死甜,飲落去仲好清新!蕃茄味好濃,每條意粉都好掛汁。蟹肉份量,亦都好多。唔會話好油膩,喺健康嘅感覺,真係適合一家大細🤭|𓋪8/10·② [ 澳 洲 大 啡 菇 黑 松 露 忌 廉 意 大 利 飯 ]|黑松露味道濃郁。意大利飯嘅飯粒唔會太硬,粒粒分明。不過略嫌食食下,有啲飯粒會特別粗糙。|𓋪7/10•Su Casa (Kowloon Bay)Shop 21-23, G/F, Kowloon Bay International Trade and Exhibition Center, 1 Trademart Drive, Kowloon Bay
‼️ 適合一家大小吃的家庭式餐廳‼️
① [ 蟹 肉 蟹 籽 蕃 茄 忌 廉 意 粉 ]
|每個套餐都有飲品和湯附送(pq´v`*)♪
當天是南瓜湯 和 菠蘿有機奇亞籽綠茶// 無糖茉莉花茶。
蕃茄味好濃,每條意粉都好掛汁。
蟹肉份量,亦都好多。
唔會話好油膩,喺健康嘅感覺,真係適合一家大細🤭|
𓋪8/10
|黑松露味道濃郁。
意大利飯嘅飯粒唔會太硬,粒粒分明。
不過略嫌食食下,有啲飯粒會特別粗糙。|
𓋪7/10
Su Casa (Kowloon Bay)