2024-10-16
🥂我哋忙碌左幾日👩🏻💻終於等到又有假期可以休息下😴趁住放假我哋就近近地去左屋企附近間酒店酒吧聽下歌、食下野傾下計輕鬆下嚕🥂🥂悦來酒店個簡 • 味酒吧重開番喇👍 大家亦都不妨嚟試試簡 • 味新推出嘅Halloween Set & Drinks同德國啤酒節菜單👍而且依家逢星期五及六仲有Live Band Show添😍逢星期五晚6點後就有Ladies Night👱🏻♀️$168就可以任飲伏特加、琴酒同埋白蘭姆酒🍹🦪生蠔:見到有個生蠔套餐好抵食😍除咗有12隻好新鲜嘅生蠔之外👍仲包埋兩杯白酒添🍶海鮮配白酒係無得輸呢💯🐄黑椒安格斯牛肉炒意粉:呢個安格斯牛肉充滿牛脂香同埋牛味好濃👍入口加埋啲香草味同黑椒味道👅香香辣辣好惹味呀🥳🐖西班牙黑毛豬炒麵:超推介呢個西班牙黑毛豬呀🤗肉質鮮嫩多汁💯好香口🔥配埋炒麵香味好突出呢🥳🦑香脆魷魚圈配他他汁及特色香辣醬:去酒吧飲嘢最啱就係食魷魚🦑魷魚圈份量好多💯仲係新鮮炸出嚟🔥件件都熱辣辣🔥好香脆🤗點埋佢個汁就更加惹味啦✅呢個送酒一流呀🥂🥦芝士焗西蘭花:食番個蔬菜就健康喇🥬呢個鋪滿晒曬芝士嘅西蘭花超好味🧀大滿足🥳