2021-02-25
第一次食炸雞(無骨)➕PIZZA放題,另加$20仲有焗雞(無骨)➕小食放題,都好抵食👍🏻食物黎得都快,而且店員嘅務服態度好好,仲會介紹返系邊款口味嘅雞我就最鍾意呢款期間限定嘅香草青檸炸雞🍗系好fresh 青檸味炸雞外層好香脆,肉質嫩滑得黎冇雪味,系我鍾意食嘅果款炸雞❤️蜜糖芥末香蔥炸雞,黃金鹹蛋炸雞,檸檬柚子炸雞都好食😋辣味炸雞唔算太辣,同韓式辣拌海蜇辣嘅程度差唔多,都系微辣薄餅有4️⃣小塊,🈶千島加勒比海薄餅,熱帶風情薄餅,明蝦水牛芝士薄餅,瑪嘉麗塔皇后薄餅,每款都有香濃嘅芝士味,各有特式雖然焗雞嘅肉質系比起炸雞冇甘juicy,但食落都好滋味,以下呢幾款都唔錯👉🏻韓風紫菜焗雞,雙重芝士焗雞,黃金鹹蛋焗雞,鹹蛋呢款有輕微嘅辣嘅感覺小食叫左紫菜薯條,唔會好乾身,又唔會太淋,系我鍾意食嘅口感凱撒沙律🥗都唔錯,蔬菜好新鮮,蕃茄仔冇腥味飲品買一送一,都幾大杯,好抵飲,叫左杯青蘋果特飲,唔會好甜菊花蜜特飲個菊花味唔會太濃,都幾好飲
小食叫左紫菜薯條,唔會好乾身,又唔會太淋,系我鍾意食嘅口感
凱撒沙律🥗都唔錯,蔬菜好新鮮,蕃茄仔冇腥味
飲品買一送一,都幾大杯,好抵飲,叫左杯青蘋果特飲,唔會好甜
菊花蜜特飲個菊花味唔會太濃,都幾好飲